Koop online een Lei Magnolia voor uw tuin

Bestel een Lei Magnolia voor uw tuin

De Lei Magnolia is een boom die zeer geschikt is als leivorm. De Lei Magnolia bloeit in het voorjaar met prachtige grote witte bloemen. Bomenenzo heeft deze prachtige boom in het assortiment. Op onze eigen kwekerij verzorgen we deze boomsoort. U bent dus verzekerd van goede kwaliteit.

De kwekerij van Bomenenzo

Onze boom kwekerij staat in de Betuwe. Daar kweken we op 10 hectare grond 100 verschillende soorten bomen, planten en struiken. Onze medewerkers hebben veel ervaring en kennis die ze graag met u delen. Wilt u advies over de aankoop en het onderhoud van de Lei Magnolia? Op maandag t/m vrijdag zijn wij geopend van 8.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij van 8.30 tot 15.30 uur geopend. Komt u liever een ander tijdstip langs, maak dan van te voren een afspraak. Wij geven u graag een rondleiding over onze kwekerij.

Ons aanbod

We hebben niet alleen de Lei Magnolia in ons assortiment. Ook anders Leibomen en Magnolia's bieden wij online te koop aan. Denk hierbij aan de Leilinde, Leiplataan, Magnolia Kobus en Magnolia Susan. Teven bieden wij ander bomen, haagplanten en accessoires aan. In onze online bomen webwinkel plaats u eenvoudig en snel uw bestelling. Wij bezorgen in heel Nederland. 

Vragen?

In onze webshop kunt u direct een mooie Lei Magnolia bestellen. Heeft u vragen over u bestelling of wilt u een afspraak maken om onze kwekerij te bezoeken? Bel dan naar 0344-228100 of stuur een email naar info@bomenenzo.nl

 

    

Bomenenzo

Beste klant, tijdens onze vakantieperiode van 10 augustus t/m 31 augustus zijn wij telefonisch beperkt bereikbaar. Tijdens deze periode beantwoorden wij uw vragen per mail en leveren wij bestellingen wel uit. Ook kunt u onze kwekerij bezoeken. Zie hiervoor onze openingstijden.