Koop online een Lei Magnolia voor uw tuin

Bestel een Lei Magnolia voor uw tuin

De Lei Magnolia is een boom die zeer geschikt is als leivorm. De Lei Magnolia bloeit in het voorjaar met prachtige grote witte bloemen. Bomenenzo heeft deze prachtige boom in het assortiment. Op onze eigen kwekerij verzorgen we deze boomsoort. U bent dus verzekerd van goede kwaliteit.

De kwekerij van Bomenenzo

Onze boom kwekerij staat in de Betuwe. Daar kweken we op 10 hectare grond 100 verschillende soorten bomen, planten en struiken. Onze medewerkers hebben veel ervaring en kennis die ze graag met u delen. Wilt u advies over de aankoop en het onderhoud van de Lei Magnolia? Klik hier voor onze openingstijden. Wij geven u graag een rondleiding over onze kwekerij.

Ons aanbod

We hebben niet alleen de Lei Magnolia in ons assortiment. Ook anders Leibomen en Magnolia's bieden wij online te koop aan. Denk hierbij aan de Leilinde, Leiplataan, Magnolia Kobus en Magnolia Susan. Teven bieden wij ander bomen, haagplanten en accessoires aan. In onze online bomen webwinkel plaats u eenvoudig en snel uw bestelling. Wij bezorgen in heel Nederland. 

Vragen?

In onze webshop kunt u direct een mooie Lei Magnolia bestellen. Heeft u vragen over u bestelling of wilt u een afspraak maken om onze kwekerij te bezoeken? Bel dan naar 0344-228100 of stuur een email naar info@bomenenzo.nl

 

    

Bomenenzo

Beste klant, op dinsdag 19 november is ons bedrijf gesloten. Deze dag wordt bij ons het asbestdak verwijderd en kunt u niet op ons bedrijf terecht. Op woensdag, donderdag en vrijdag is ons bedrijf wel te bezoeken, maar zijn er werkzaamheden bezig ivm plaatsing nieuw dak en zonnepalen. Onze excuses voor dit ongemak.