Portugese Laurier boom
Kleinbladige Portugese Laurier boom in je tuin

Portugese Laurier boom

Zoek je een groenblijvende boom die echt schittert in de tuin? Dan is de Portugese Laurier een perfecte keus! Kies bijvoorbeeld voor een Portugese Laurier bol of een Leilaurier. Deze Laurier groeit compact dicht en biedt daardoor veel privacy. Bestel de Laurier online via onze webshop en kies er voor om deze thuis te laten bezorgen én  wellicht zelfs aan te laten planten. Bekijk hier voor onze aanplantservice. Tevens ben je van harte welkom op onze kwekerij in Lienden (Betuwe) om de bestelling af te halen.

Portugese laurier boom

Van hoog naar laag sorteren

Portugese laurier boom

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Boom Portugese Laurier

De Portugese Laurier koop je niet alleen in verschillende soorten, maar ook maten! Zo koop je dé ideale boom voor in jouw tuin. Plaats een Portugese Laurier op stam in een pot op het terras of in de volle grond in de tuin. De Portugese Laurier groeit goed op iedere bodem, als deze maar goed doorlatend is, en op iedere standplaats. De bladeren van de Portugese Laurier boom zijn langwerpig, smal met een donkergroene kleur. De bladeren blijven het hele jaar door hangen, waardoor je nooit een kale boom in de tuin hebt. Door twee keer per jaar te snoeien houd je de boom goed in vorm, voor een strakker resultaat kan er zelfs vaker gesnoeid worden.

Portugese Laurierboom

Wil je een Portugese Laurierboom kopen? Dat doe je op Bomenenzo.nl! Bij ons vind je verschillende soorten van de Portugese laurier, waaronder de Portugese Laurier boom. Deze boom is het hele jaar door groen en groeit goed op elke standplaats. Zo is er altijd wel een plekje voor deze prachtige soort. Naast Portugese Laurier soorten vind je ook vele andere soorten bomen en planten die zeker de moeite waard zijn om te bekijken. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar onze fruitbomen, groenblijvende bomen, mediterrane bomen, hagen en vaste planten. Ook voor toebehoren en accessoires kun je bij ons terecht. Zo bestel je alles wat je nodig hebt op één website!

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00