Portugese Laurier Kwekerij
Rechtstreeks van de kwekerij je Portugese Laurier

Portugese laurier kwekerij

Ben je op zoek naar een kwekerij die de Portugese laurier verkoopt? Dan zit je goed! Bij Bomenenzo.nl vind je de Portugese Laurier in verschillende soorten én maten. Deze sterke laurier kun je gemakkelijk bestellen en thuis laten bezorgen of afhalen. Wil je de plant eerst met eigen ogen bekijken? Je bent van harte welkom bij onze kwekerij in Lienden om de planten te bekijken en je bestelling af te halen. De medewerkers van Bomenenzo hebben een hart voor groen en jarenlange ervaring, zij kunnen je dan ook alles vertellen over onze producten!

Portugese Laurier kwekerij

Van hoog naar laag sorteren

Portugese Laurier kwekerij

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Kwekerij Portugese laurier

Bij onze kwekerij koop je verschillende soorten van de Portugese Laurier. Maak bijvoorbeeld een Portugese Laurier haag. Deze laurier is erg geschikt als haag doordat hij erg compact dicht groeit en op elke standplaats kan groeien. Zo creëer je veel privacy in de tuin of op het terras. Daarnaast is de Portugese Laurier wintergroen, waardoor je nooit een kale haag hebt. De Portugese Laurier kan ook op stam of als solitair geplaatst worden in de volle grond in de tuin of in een pot op het terras. Deze laurier wordt ook vaak gebruikt als vervanger van de Buxus doordat hij ongevoelig is voor de buxusmot en buxus schimmel. Deze laurier is naast dat hij erg sterk is ook nog eens gemakkelijk in onderhoud. Ideaal!

Portugeselaurier kwekerij

Wil je de Portugese Laurier online kopen? Dat doe je gemakkelijk via onze webshop. Bij Bomenenzo.nl heb je binnen een paar kliks een winkelmandje vol met de gewenste producten. Naast de Portugese Laurier hebben wij nog honderden andere soorten planten en bomen waar je uit kunt kiezen. Ook accessoires en toebehoren koop je gelijk. Zo koop je alles wat je nodig hebt om jouw droomtuin te realiseren in één webshop! Reken veilig af met een betalingsmogelijkheid naar keus en kies er voor om je bestelling thuis te laten bezorgen of kom deze af halen. Je bent van harte welkom bij onze kwekerij in Lienden (hartje Betuwe) om je bestelling af te halen. Wil jij je compleet laten ontzorgen? Kijk dan eens bij onze aanplantservice!

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00