Kleine bomen

Om kleine tuinen sfeervol in te richten kunnen wij u diverse kleine bomen aanbieden. Deze zijn makkelijk te onderhouden en nemen niet teveel ruimte in. Voor boven schuttingen zijn er diverse soorten leibomen te leveren waarvan de leilinde de bekendste is. Als u een groenblijvende leiboom wilt kunt u kiezen voor bijvoorbeeld de leiphotinia of de leilaurier. Ook bolbomen zijn zeer geschikt voor de kleinere tuinen. Deze hebben een kroon die zich makkelijk laat snoeien en zodoende goed op maat te houden zijn. De stamhoogten zijn te bestellen in diverse maten, tussen de 1,20 meter en de 2,40 meter. Zo is er altijd een bolboom die in uw project past. Alle bolbomen die wij leveren zijn ziekte vrij en hebben een volle kroon. De bekende bolcatalpa is met zijn grote, frisgroene blad een echte aanrader. 

Er zijn ook kleine fruitbomen die het zeer goed doen in tuinen. Wij hebben verschillende soorten appels, peren, kersen en pruimen met een stamhoogte al vanaf 50 centimeter hoog. Deze zijn goed te snoeien en zullen dus makkelijk op maat te houden zijn.

Bezoek onze kwekerij
Onze boomkwekerij is elke zaterdag geopend voor bezoekers. Daar ziet u hoe groot ons aanbod is. Ook weet u direct hoe de bomen eruit zien en kunt u meteen zelf beslissen welke u aanschaft. Heeft u liever veel persoonlijke aandacht en advies? Dan kunt u eerst een afspraak maken voordat u langskomt. Dit kan ook doordeweeks.

Wij staan voor u klaar
U kunt direct een bestelling plaatsen in de webwinkel van Bomenenzo. Wilt u liever een bezoek brengen aan onze boomkwekerij of heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met 0344-228100 of stuur een e-mail naar info@bomenenzo.nl