Rode Leibeuk

Bestel een Rode Leibeuk voor uw tuin

De Rode Leibeuk is een mooie blad houdende boom. In het voorjaar en de zomer heeft de Rode Leibeuk prachtige diep rode bladeren. In de herfst en winter verkleuren de bladeren bruin. Bomenenzo heeft deze prachtige boom in het assortiment. Op onze eigen kwekerij verzorgen we deze boomsoort. U bent dus verzekerd van goede kwaliteit.

De kwekerij van Bomenenzo

Onze boom kwekerij staat in de Betuwe. Daar kweken we op 10 hectare grond 100 verschillende soorten bomen, planten en struiken. Onze medewerkers hebben veel ervaring en kennis die ze graag met u delen. Wilt u advies over de aankoop en het onderhoud van de Rode Leibeuk? Op maandag t/m vrijdag zijn wij geopend van 8.30 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag zijn wij van 8.30 tot 15.30 uur geopend. Komt u liever een ander tijdstip langs, maak dan van te voren een afspraak. Wij geven u graag een rondleiding over onze kwekerij.

Ons aanbod

We hebben niet alleen de Rode Leibeuk in ons assortiment. Ook andere Leibomen en Beuken bieden wij online te koop aan. Denk hierbij aan de Leilinde, Leiplataan, Beukenhaag en Zuilbeuk. Teven bieden wij ander bomen, haagplanten en accessoires aan. In onze online bomen webwinkel plaats u eenvoudig en snel uw bestelling. Wij bezorgen in heel Nederland. 

Vragen?

In onze webshop kunt u direct een mooie Rode Leibeuk bestellen. Heeft u vragen over u bestelling of wilt u een afspraak maken om onze kwekerij te bezoeken? Bel dan naar 0344-228100 of stuur een email naar info@bomenenzo.nl