Rode beukenhaag boog

v.a.: € 145,00

Formaat
Hoogte , Breedte 160 cm
Op aanvraag
€ 145,00
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

De Rode Beukenboog is een boog gemaakt van een ijzer frame met een beukenboom er op geleid deze word tussen een rode beukenheg geplaatst zodat de boog gelijk in de haag kan opgroeien.

Onze voordelen:

De rode beukenboog is een wintergroene haagplant waarmee u een prachtige doorloop in uw tuin creëert. De boog is gemaakt van een ijzeren frame waar de beukenhaag doorheen geleid is. De boog kan zowel in een kleine als een (middel) grote tuin staan. Deze beukenboog is van topkwaliteit. Daarnaast is de Rode beukenboog makkelijk in onderhoud en dus ideaal voor wanneer u niet veel tijd heeft, of geen groene vingers, maar wel een prachtige tuin wil hebben. De bladeren worden ongeveer 10 cm groot en krijgen een gegolfde rand die opvallend is en een chique uitstraling aan uw tuin geeft. Rond eind april loopt het blad van de beuk uit en kleurt in de herfst prachtig donkerrood. De vaste plant is zeer goed vertakt en groeit snel dicht. U heeft dus al snel een mooie dichte boog in uw tuin. De rode beukenboog is 160 cm breed en 250 cm hoog en kan zeer oud worden. De rode beuk boog staat het liefst in de zon of halfschaduw en groeit op alle grondsoorten, maar geeft de voorkeur aan een zanderige bodem.

Lees meer
De Rode beukenboog is een winterharde en vaste plant die ook nog makkelijk in onderhoud is. De beukboog kunt u tweemaal per jaar snoeien, de beste maanden daarvoor zijn april en september. De boog heeft vorm snoei nodig om een nette strakke uitstraling te behouden. Gebruik scherp en schoon gereedschap zodat u de bladeren het minst zult beschadigen. Snoei bij voorkeur op een koele en bewolkte dag zodat er weinig kans is tot bladverbranding. Daarnaast kunt u de grond rondom de wortels af en toe schoffelen om zo onkruid te verwijderen. Om ervoor te zorgen dat uw beuk een gezonde groei krijgt raden wij aan de haag te bemesten met voeding, zoals de Vivimus grondverbeteraar die ook online te koop is bij onze kwekerij.
Lees meer
Het is belangrijk dat u de eerste periode na aanplanten de beukenboog van water voorziet. Geef niet te veel water maar houdt de grond wel vochtig zodat de wortels niet uitdrogen. Geef één keer per week water wanneer het niet of nauwelijks geregend heeft die week. Geef echter geen water tijdens vorst. Tijdens langdurige droge en warme periodes is het ook na de eerste periode na aanplanten raadzaam om twee tot 3 maal per week water te geven.
Lees meer
De Beukenboog wordt compleet geleverd. U kunt het hele jaar door de boog boom planten echter niet wanneer er vorst in de grond zit. Bepaal de plaats van de boog en graaf twee plantgaten links en rechts voor de boog. De gaten dienen iets breder en dieper te zijn dan de kluit in de pot. Verwijder de pot. Wanneer er een jute zak om de kluit heen zit dient u deze niet te verwijderen. Zet de beide zijde in de gaten en zorg dat hij recht staat zodat u een rechte haag krijgt. Meng een halve zak aanplantgrond met de aarde en vul hier het gat mee aan wanneer u de boom heeft geplant. Druk de grond goed aan hij geeft daarna voldoende water. Plant u de boog in de lente of zomer hou er dan rekening mee dat de haag extra water nodig heeft.
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rode beukenhaag boog
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!