Winterharde palmboom
kopen winterharde palmboom, koop winterharde palmboom

Winterharde palmboom


Een winterharde palmboom is een prachtige boom die waaiervormige bladeren bevat. Deze boom geeft je het gevoel dat je in een heerlijk subtropisch land bent neergestreken. Maar ondanks dat je ze altijd koppelt aan warme landen, kunnen ze ook prima tegen de kou. Zo kunnen de meeste palmbomen tegen tempraturen tot wel -12 graden (mits beschutte standplaats), maar doe je er verstandig aan om de boom in te pakken als de tempratuur daalt naar -6 graden. Na de winter zijn vaak de onderste bladeren erg lelijk geworden. Dit is helemaal niet erg, je kunt deze bladeren eraf snoeien zodat de boom weer een frisse en strakke uitstraling krijgt. In de zomer komen er weer nieuwe bladeren tevoorschijn uit het hart van de palmboom en binnen een mum van tijd heb je weer een prachtige volle palmboom.

 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa. Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht, een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Kopen winterharde palmboom

Het kopen van een winterharde palmboom kan uitstekend bij Bomenenzo.nl. Zo hebben wij een breed assortiment palmbomen, denk bijvoorbeeld aan de Chinese Waaierpalm of de Europese Dwergpalm. Zit de gewenste palmboom er niet tussen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze kwekerij in Lienden. Doordat wij veel bomen en planten zelf kweken kunnen wij ondanks dat het niet in ons assortiment is opgenomen, toch aanbieden. Op deze manier kunnen wij meestal iedereen voorzien van de gewenste boom of plant. Daarnaast vinden wij van Bomenenzo.nl de prijs en kwaliteitsverhouding erg belangrijk en gaan alleen de bomen en planten de deur uit die aan onze kwaliteitsnorm voldoen.

 

Koop winterharde palmboom

Koop een winterharde palmboom bij Bomenenzo.nl. Naast dat wij de kwaliteit goed willen waarborgen voordat het de deur uitgaat, vinden wij het ook belangrijk dat de palmboom helemaal heel en zonder breuken aankomt bij jou thuis. Om er zeker van te zijn dat de winterharde palmboom thuis heel aankomt, kun je gebruik maken van onze bezorgservice. Voor een klein tarief extra zorgt één van onze medewerkers dat de winterharde palmboom zonder kleerscheuren bij jou thuis wordt afgeleverd. Uiteraard wordt de dag en het tijdstip van levering in overleg besproken. Heb je geen groene vingers? Of vind je het lastig om de winterharde palmboom in je tuin te planten? Maak dan gebruik van onze aanplantservice. Op deze manier proberen wij van Bomenenzo.nl je volledig te ontzorgen en kun je binnen een mum van tijd genieten van jouw aankoop.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00