Palmboom winterhard

Palmboom winterhard


Palmbomen zijn niet alleen bedoeld voor exotische landen, ook in Nederland kunnen onze palmbomen goed groeien! Deze palmbomen zijn winterhard en kunnen dus het hele jaar in ons land staan. Bij Bomenenzo.nl kun je kiezen uit verschillende soorten palmbomen in verschillende maten! Kies een grote palmboom of juist een kleinere. Hierdoor is er voor ieder wel wat wils! De palmbomen kunnen zowel in de volle grond als in een pot geplant worden. Je kan de palmboom dus zowel in de tuin als in een mooie pot in de grond geplant worden. Kies de palmboom die bij jou past en bestel deze gemakkelijk online bij Bomenenzo.nl!

 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa. Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht, een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Winterhard palmboom


Een winterharde palmboom kan het hele jaar door goed staan in ons klimaat. Dit maakt de boom ideaal voor in de tuin of op het terras. Kies uit verschillende soorten, zoals de Chinese Waaierpalm of de Europese Dwergpalm. De verschillende soorten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor er voor iedere tuin wel een geschikte palm te krijgen is. Naast onze palmbomen hebben wij ook een ruim assortiment aan andere mediterrane bomen en planten, maar ook nog veel meer! Kijk bijvoorbeeld eens bij onze kant-en-klaar hagen, wintergroene bomen, leibomen of vaste planten. Bestel alles gemakkelijk via onze webshop en laat de bestelling thuisbezorgen of kom het afhalen bij onze kwekerij in Lienden.

 

Palmboom-winterhard

Heb je een mediterraanse tuin? Of wil je een tropisch sfeertje creëren in de tuin? Dan kan een palmboom niet ontbreken! Onze palmbomen groeien ook goed in het Nederlandse klimaat, waardoor de palmboom perfect in de tuin kan staan. Geniet van een prachtige Europese Dwergpalm of de Chinese Waaierpalm en bestel deze gemakkelijk online. Wij kunnen niet alleen je bestelling thuisbezorgen, maar ook nog eens voor je aanplanten! Onze collega’s hebben al jaren ervaring en weten als geen ander hoe de bomen geplant moeten worden. Bekijk hiervoor onze aanplantservice!

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00