Palmboom tuin

Palmboom tuin


Een palmboom in de tuin? Goed idee! Bij Bomenenzo.nl hebben wij een ruim assortiment aan verschillende soorten palmbomen. Met een palmboom in de tuin heb je gelijk veel sierwaarde in je tuin met een mediterraanse tint. De palmbomen van Bomenenzo.nl zijn winterhard en kunnen daardoor ook in het Nederlandse klimaat goed groeien. Via onze webshop koop je verschillende soorten en maten palmbomen. Zo is er voor elke tuin wel geschikte palmsoort te vinden. De palmbomen kunnen zowel in een pot als in de volle grond goed groeien en kunnen daardoor ook erg goed op het terras staan!

 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa. Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht, een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Tuin palmboom

Vaak wordt er gedacht dat er in de Nederlandse tuinen geen plek is voor palmbomen. Dit is echter niet het geval. De soorten palmbomen die wij in onze webshop verkopen zijn namelijk winterhard en erg geschikt voor het Nederlandse klimaat. Deze palmbomen kunnen dus ook in de Hollandse tuin prachtig groeien. Je hoeft niet op vakantie te gaan om te zonnen onder een prachtige palmboom, dit kan namelijk ook gewoon in je eigen tuin. Via onze webshop kun je zowel verschillende soorten als verschillende maten kiezen. Plaats de palmboom in de volle grond in de tuin of in een prachtige pot op het terras. Naast palmbomen hebben wij ook nog ontzettend veel andere soorten bomen en planten in onze webshop. Neem gerust een kijkje en ook voor alle vragen staan wij voor jou klaar!

Palmboomtuin

Een tuin met een tropisch sfeertje, daar hoort al snel een palmboom bij. Bij BomenEnzo.nl bestel je gemakkelijk online een palmboom naar keuze. Zo hebben wij verschillende soorten en maten palmbomen, maar ook vele andere soorten bomen en planten. Bekijk bijvoorbeeld ook eens onze groenblijvende bomen, andere mediterrane bomen, fruitbomen, leibomen, kant en klaar hagen of vaste planten. Ook toebehoren zoals mest of boompalen kun je ook vinden op onze webshop. Je bestelling kun je gemakkelijk online plaatsen en afhalen bij onze kwekerij of thuis laten bezorgen. Naast het thuisbezorgen kunnen wij ook nog je bestelling voor je planten. Bekijk hiervoor onze aanplantservice.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00