Palmboom soort
Soort Palmboom, Palmboomsoort

Palmboom soort


Een tuin met een mediterraan- en tropische sfeertje? Dat kan! Bij Bomenenzo.nl hebben wij verschillende palmboom soorten die in de Nederlandse tuin goed kunnen groeien. De palmboom soorten die wij verkopen is winterhard en kan daarom ook in de Hollandse tuin optimaal groeien. De palmboom soorten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn zowel in de volle grond als in een pot te planten. Zo kun je in de tuin of op het terras genieten van een prachtige palmboom. Koop de palmboom soort zoals de Chinese Waaierpalm of de Europese Dwergpalm. Beide soorten hebben verschillende maten. Zo is er voor ieder wel wat wils!

 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa. Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht, een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Soort palmboom

Een palmboom in de tuin of op het terras? Vind de juiste palmboom soort bij Bomenenzo.nl! Wij hebben een ruim assortiment aan verschillenden soorten palmbomen die bij onze kwekerij verkrijgbaar zijn. Deze palmbomen zijn winterhard en goed bestand tegen het Nederlandse klimaat. Een mediterraanse tuin was nog nooit zo mooi als met één van vele verschillende soorten palmbomen van Bomenenzo.nl! Plaats je bestelling gemakkelijk online en betaal veilig met één van de betalingsmogelijkheden. Laat je bestelling thuisbezorgen of kom deze afhalen bij onze kwekerij in Lienden! Ook kunnen wij de bestelling voor jou planten. Onze collega’s planten al jarenlang dag in en dag uit de meest prachtige bomen en weten als geen ander de kneepjes van het vak. Hierdoor kunnen ze gemakkelijk jouw boom of plant professioneel planten zodat hij verzekerd is van de beste start om goed te kunnen groeien!

Palmboomsoort

Bij Bomenenzo.nl heb jij de keus uit verschillende soorten palmbomen. Deze bomen groeien zowel in de volle grond als in een pot. Zo kun je deze prachtige palmsoorten op elke gewilde plek planten! Met deze bomen haal jij een tropische sfeer in de tuin. De palmboom soort Chinese Waaierpalm is erg sterk en is maar liefst verkrijgbaar in 8 verschillende soorten! Een grote voor in de voortuin, of juist een kleine voor op het terras. Alles kan! Ook de Europese dwergpalm is in verschillende soorten en maten verkrijgbar en vindt in elke tuin wel een geschikte plek. Heb je vragen over welke palmboom je moet kiezen of over hoe je deze moet verzorgen? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag verder.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00