Palmboom kopen
Palmbomen kopen, Kopen palmbomen

Palmboom kopen

Wil je graag tropische sferen naar je eigen tuin halen? Dan hoef je niet verder te zoeken want een palmboom is de perfecte boom om je tuin te laten stralen. Een palmboom groeit vanuit het midden van de stam. Hierdoor drukken de nieuwe bladeren de oude bladeren weg, waardoor deze oudere bladeren gaan doorhangen en van kleur veranderen. In principe hoeft een palmboom niet gesnoeid te worden, maar de oudere bladeren moeten wel verwijderd worden. Snoei daarom alleen deze bladeren tot een paar centimeter van de stam.

 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa. Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht, een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Palmbomen kopen

Als je meerdere palmbomen wilt kopen voor je tuin, moet je wel rekening houden met een aantal zaken. Zo staat een palmboom het liefst in de volle zon, maar wel met een waterdoorlatende grond. Ondanks dat de palmboom tegen tropische tempraturen kan, is het wel belangrijk dat de boom voldoende water ontvangt. In de zomer moet de palm wel twee keer per week water krijgen. Als de zomer extreem is, kun je de palmboom dagelijks voorzien van een scheut water. Geef het water aan de palmboom pas op het moment dat de zon onder is. Zo kunnen de bladeren niet verbranden en zal het water ook minder snel verdampen. Zijn de wintermaanden droog? Dan is het water geven één keer per twee weken geen overbodige luxe. Kortom, controleer geregeld of de palmboom voldoende water heeft, anders zullen de bladeren op een gegeven moment een uitgedroogde uitstraling krijgen.

Kopen palmboom

Het kopen van een palmboom kan perfect bij Bomenenzo.nl. Bomenenzo.nl heeft een uitgebreid assortiment van palmbomen. Denk hierbij aan de Chinese Waaierpalm of de Dwergpalm. Het voordeel van deze palmboom soorten is dat deze winterhard zijn. Bij langdurige vorst raden we het aan om de palmboom in te pakken met jutte of naar binnen te halen als je de boom in pot hebt geplant. Komje een kijkje nemen op onze fysieke kwekerij in Lienden? Dan kun je de palmboom direct mee naar huis nemen. Past deze niet in de auto? Maak dan gebruik van onze bezorgservice. Dan zorgen wij dat de palmboom in perfecte staat bij jou thuis wordt afgeleverd. Heb je ook nog hulp nodig bij het planten? Dan biedt onze aanplantservice uitkomst. Onze experts zorgen ervoor dat deze op de gewenste plek wordt aangeplant. Kortom, Bomenenzo.nl wil je graag ontzorgen zodat jij optimaal kunt genieten van je palmboom!

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00