Mini Palmboom
Palmboom mini, Minipalmboom

Mini palmboom

Wanneer je aan palmbomen denkt, denk je misschien aan grote palmbomen aan de zee, in een tropisch oord. Maar wist je dat dit ook in jouw tuin of op jouw terras kan? Met een mini palmboom haal jij een tropisch sfeertje in de tuin. De mini palmbomen zijn winterhard en kunnen daardoor ook goed in het Nederlandse klimaat groeien. Plaats de palm in de volle grond in de tuin of in een pot op het terras. Kies de Chinese Waaierpalm of juist de Europese Dwergpalm! Bij Bomenenzo.nl heb je een ruime keus uit verschillende soorten én maten palmbomen. Zo vind je gemakkelijk de juiste palm voor in jouw tuin!

 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa. Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht, een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Palmboom mini

Een kleine palmboom in de tuin of op het terras? Bij Bomenenzo.nl ben je aan het goede adres! Wij hebben een ruim assortiment aan palmbomen die goed kunnen groeien in ons klimaat. De bomen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen daardoor in elke tuin wel een plekje vinden! Ook in een pot op het terras is de mini palmboom echt prachtig! Naast de verschillende soorten palmbomenhebben wij bij Bomenenzo.nl ook vele andere soorten bomen en planten. Neem eens een kijkje op onze website en kies uit veel verschillende soorten bomen en planten. Zo creëer jij jouw ideale tuin!

Minipalmboom

Heb je geen ruimte voor een grote palmboom, maar wil je toch graag een mooie palmboom in je tuin? Kies dan voor de mini palmboom! Palmbomen komen in verschillende soorten en maten. Bij Bomenenzo.nl kun je deze prachtige palmbomen gemakkelijk bestellen. Kies uit verschillende soorten en maten en kies zo de ideale boom voor in jouw tuin. Plaats de palm in een mooie pot op het terras of in de volle grond in de tuin. Wij hebben voor ieder wat wils! Heb je vragen over onze producten? Schrijn dan niet en stel ons alle vragen. Wij hebben een hart voor groen en jarenlange ervaring. Wij helpen je graag verder!

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00