Geniet van bladhoudende leibomen

Een groene tuin het hele jaar door met bladhoudende leibomen van Bomenenzo. Wij kweken deze bomen in onze eigen kwekerij in de Betuwe. Op 10 hectare grond onderhouden onze gespecialiseerde mensen meer dan 100 soorten bomen, planten en struiken. Zo bent u verzekerd van goede kwaliteit in onze online bomenwebwinkel.

Groot aanbod in Leibomen webshop
In het assortiment van Bomenenzo vindt u verschillende soorten Leibomen. Zo bieden wij Lei Amberbomen, Leilinde en Leiplataan aan.Als bladhoudende leiboom heeft u de keus uit Lei carpinus , rode Leibeuk,LeisteeneikLeiphotinia en de Leilaurier. In onze online bomenwebwinkel ziet u ons complete aanbod. U kunt uw leiboom bestellen en laten bezorgen in heel Nederland.

Advies en service
Heeft u graag hulp bij uw online bestelling? Dan kunt u contact met ons opnemen. Onze deskundige mensen adviseren u graag. Zowel bij de aanschaf als het onderhoud van de bladhoudende leibomen. Komt u liever langs in onze kwekerij? Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 08.30 uur tot 13.00 uur

Wij staan voor u klaar
Voor vragen over het bestellen van online Leibomen, kunt u bellen naar 0344-228100. Stuurt u liever een e-mail dan kan dit naar info@bomenenzo.nl. Ook voor het maken van een afspraak voor een kijkje van de bomenkwekerij. Wij helpen u graag.