Prunus lusitanica op stam
Groenblijvende bol op stam: Prunus lusitanica

Prunus lusitanica op stam

De Prunus lusitanica Angustifolia is beter bekend onder de naam Portugese Laurier. De Portugese Laurier komt in vele verschillende soorten, waaronder de Prunus op stam. De Portugese laurier op stam is een prachtige winterharde en wintergroene boom. Hierdoor geniet je het hele jaar door van de kenmerkende donkergroene bladeren. Daarnaast bloeit de Portugese laurier op stam in mei tot juni met prachtige witte bloempluimen die een heerlijke geur verspreiden. Deze geur trekt ook nog eens vlinders en bijen aan. Bij BomenEnzo vind je verschillende soorten van de prunus lusitanica Angustifolia komen waaronder de Portugese leilaurier die verkrijgbaar is in verschillende groottes.

Prunus lusitanica op stam

Van hoog naar laag sorteren

Prunus lusitanica op stam

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Op stam Prunus Lusitanica

De Portugese Laurier is een compact groeiende, wintergroene plant die het hele jaar door schittert in de tuin. Bij BomenEnzo.nl vind je verschillende soorten van de Portugese Laurier. De Portugese Laurier op stam heeft kleinere bladeren dan bijvoorbeeld de haag en heeft een rustige groei. Dit maakt de laurier gemakkelijk in onderhoud. De laurierboom groei het liefst op een zonnige- of halfschaduw standplaats. De Portugese Laurierboom kan in de volle grond of in een pot geplaatst worden. Hierdoor kan de Laurierboom in zowel kleine tuinen als grote tuinen en op het terras groeien. Na de bloei kun je de laurierboom snoeien om deze in vorm te houden. Snoei echter niet in de volle zon, maar beter op een bewolkte dag. Hierdoor voorkom je dat de gesnoeide takken inbranden. Gebruik tijdens het aanplanten speciale aanplantgrond, die je op onze website kun vinden onder het kopje ‘accessoires’.

Lusitanica Prunus op stam

Ben jij op zoek naar de Prunus lusitanica op stam? Deze koop je gemakkelijk bij BomenEnzo.nl! Naast de verschillende Prunus soorten staat er nog veel meer bomen en planten op onze Betuwse bodem. Bij onze kwekerij staan honderden verschillende soorten bomen en planten, deze zijn allemaal online te vinden via BomenEnzo.nl. Plaats de items in de winkelmand af en betaal veilig met één van de betalingsmogelijkheden. Kies er voor om de bestelling thuis te laten bezorgen of kom deze gratis afhalen bij onze kwekerij. Bij een bestelling vanaf €300,- euro krijg je een gratis bezorging!

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00