Portugese Laurier op stam
Een groenblijvende boom in de tuin? Portugese Laurier op stam

Portugese laurier op stam

Ben je op zoek naar de Portugese Laurier op stam? Dan hoef je niet verder te zoeken! Bij Bomenezo.nl koop je gemakkelijk online de Portugese Laurier op stam! Koop een leilaurier of juist een bol laurier, halfstam of hoogstam. Bij Bomenenzo.nl hebben wij verschillende soorten én maten van de Portugese Laurier. Deze prachtige, groenblijvende soort is dan ook zeker een echte verrijking van de tuin. De laurier op stam kan zowel in de volle grond in de tuin, als in een pot op het terras geplaatst worden. Daarnaast groeit de Portugese laurier goed op elke standplaats en stelt hij weinig eisen aan de bodem. Hierdoor vind je voor deze boom altijd wel een plekje!

Portugese laurier op stam

Van hoog naar laag sorteren

Portugese laurier op stam

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Op stam Portugese laurier

De Portugese Laurier op stam is een winterharde boom die het hele jaar zijn bladeren behoudt. De bladeren zijn lang en smal met een mooie donkergroene kleur. De Laurier heeft een luxe uitstraling en brengt veel sierwaarde naar de tuin. De boom op stam is prachtig in lei-vorm of bolvorm. Deze bomen zijn geschikt om zowel in kleine als grote tuinen te kunnen groeien in een pot of in de volle grond. In de lente bloeit de Portugese Laurier met kleine witte bloemetjes. Na de bloei groeien er kleine besjes aan de boom, deze zijn niet eetbaar. Vlinders en bijen zijn gek op de bloemen en de bessen zullen prachtige vogels aantrekken. Zo breng je nog meer leven naar je tuin! De laurier is makkelijk te verzorgen en in vorm te houden. Dankzij de rustige groei van de Laurier hoef je maar één of twee keer per jaar te snoeien, afhankelijk van de gewenste vorm.

Portugeselaurier op stam

De Portugese Laurier op stam is een ideale boom die in elke tuin wel een geschikte plek kan vinden. Zo kan de boom in een pot of volle grond geplaatst worden, op elke standplaats. De boom kan namelijk zowel in de zon als schaduw goed groeien, maar ook in alle grondsoorten. Bestel jouw Portugese Laurier gemakkelijk online via onze webshop. Betaal veilig met één van de verschillende betaalopties en laat je bestelling bezorgen of kom deze afhalen bij onze kwekerij. Op elke productpagina vind je handige tips voor het verzorgen en aanplanten van de Laurier. Ook zijn bijhorende producten, zoals aanplantgrond, hieraan gelinkt. Zo koop je gemakkelijk alles wat je nodig hebt. Zie je op tegen het aanplanten van de laurier op stam? Kijk dan eens bij onze aanplantservice. Heb je vragen over onze service of producten? Contact ons dan gerust.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00