Bestel een Amberboom voor uw tuin

De Amberboom is een mooie Leiboom. In de zomer heeft het blad een heldergroene kleur. In de herfst kleurt de Amberboom van geel naar rood/paars. Bomenenzo heeft deze prachtige bomen in het assortiment. In onze eigen kwekerij verzorgen we deze boomsoort. U bent dus verzekerd van goede kwaliteit.

De kwekerij van Bomenenzo
Onze boom kwekerij staat in de Betuwe. Daar kweken we op 10 hectare grond 100 verschillende soorten bomen, planten en struiken. Onze medewerkers hebben veel ervaring en kennis die ze graag met u delen. Wilt u advies over de aankoop en het onderhoud van de Amberboom? Klik hier voor onze openingstijden. We geven u graag een rondleiding.

Ons aanbod
We hebben niet alleen de Amberboom in ons assortiment. Ook andere Leibomen bieden wij online te koop aan. Denk hierbij aan Leilinde, Leiplataan en Lei magnolia. Tevens bieden wij andere bomen, haagplanten en accessoires aan. In onze online bomen webwinkel plaatst u eenvoudig uw bestelling. Wij bezorgen in heel Nederland.

Vragen?
In onze webshop kunt u direct een mooie Amberboom bestellen. Heeft u vragen over uw bestelling of wilt u een afspraak maken om onze kwekerij te bezoeken? Bel dan naar 0344-228100 of stuur een e-mail naar info@bomenenzo.nl.