Skimmia japonica White Globe

Skimmia White Globe

v.a.: € 11,50

Formaat
Hoogte 20-25cm
€ 11,50
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

Skimmia japonica 'White Globe' is een wintergroene heester met een compacte groeivorm. Met zijn glanzende groene blad, zijn groenwitte bloemknoppen en zijn geurige, witte bloemtrossen in het voorjaar is de Skimmia 'White Globe' een plaatje om te zien. Deze heester wordt maximaal 1 meter hoog en is daarom ook geschikt voor de kleinere (stads)tuin. Wilt u hem in pot planten op uw terras of balkon? Ook dat is mogelijk. Skimmia 'White Globe' is goed winterhard en heeft ook tijdens de vorst geen extra bescherming nodig. U kunt de Skimmia japonica 'White Globe' snel en eenvoudig online kopen bij Bomenenzo. Wij leveren deze heester direct uit eigen kwekerij. Onze Skimmia is altijd vanaf onderaan goed vertakt, sterk en gezond.

Onze voordelen:

De Skimmia japonica 'White Globe' is bladhoudend. Ook in de koude wintermaanden, als veel andere heesters en bomen hun blad verliezen, zorgt de Skimmia 'White Globe' voor een schitterend groen accent in de tuin. Zijn leerachtige blad is groen en glanzend, wat de heester een luxueuze uitstraling geeft. De Skimmia 'White Globe' doet het goed in strakke, formele tuinontwerpen, maar we zien hem ook met regelmaat terug in de wat meer natuurlijke tuinen. Door zijn veelzijdige uiterlijk is hij in elk tuinontwerp toepasbaar. De Skimmia japonica 'White Globe' is een sierlijke heester die uw tuinlandschap op fraaie wijze naar een hoger niveau tilt. Hij is langbloeiend, waardoor u geruime tijd geniet van de witte bloemtrossen en de subtiele, overheerlijke geur die de bloei verspreidt.

Skimmia japonica 'White Globe': waardeplant voor vlinders en bijen

De geurige bloei van de Skimmia japonica 'White Globe' oefent ook een grote aantrekkingskracht uit op vlinders, honingbijen en andere nuttige insecten. Wilt u meer leven naar de tuin lokken? Dan is het aanplanten van Skimmia 'White Globe' dus een prima idee. Wilde bijen en honingbijen zijn daarnaast onmisbaar voor de biodiversiteit, ons eten en de natuur. De laatste jaren is echter duidelijk geworden dat veel bijen met uitsterven worden bedreigd. Door de Skimmia 'White Globe' in uw tuin neer te zetten helpt u de bijen dus overleven. Voor veel tuiniers is het aanleggen van een bijenvriendelijke tuin heel belangrijk. Andere mensen vinden het gewoon een mooie bijkomstigheid van een prachtige en veelzijdige heester.

In welke tuinen wordt Skimmia japonica 'White Globe' toegepast?

Het mooie van wintergroene heesters is dat ze echt in nagenoeg elk tuinontwerp toegepast kunnen worden. Ze creëren privacy en een groene, natuurlijke sfeer in uw tuin. Struiken zoals de Skimmia japonica 'White Globe' houden hun blad het hele jaar rond vast. Als andere bomen en heesters hun blad verliezen, zorgt deze plant dus voor een groene en minder kale uitstraling in uw tuin. Uit wetenschappelijk onderzoek is keer op keer gebleken dat mensen zich het meest thuisvoelen in een groene leefomgeving. Met het uitzicht op een groene tuin voelt u zich bovendien gelukkiger en bent u productiever, aldus wetenschappers. Wat de Skimmia japonica 'White Globe'  's winters nog eens extra mooi maakt zijn de witte bloemknoppen die ook in dit seizoen royaal aanwezig zijn. Ook in de koude maanden trekt de Skimmia 'White Globe' dus de nodige aandacht naar zich toe. U kunt deze plant solitair of in een groep aanplanten: het is net wat u zelf mooi vindt en hoeveel ruimte u heeft in de tuin. 

Skimmia japonica 'White Globe' online kopen

Wilt u het hele jaar rond genieten van een bladhoudende plant die een groot deel van het jaar ook nog schitterende bloemknoppen draagt? Dan is de Skimmia japonica 'White Globe' helemaal wat u zoekt. Het mooie van deze heester is dat hij ook nog eens onderhoudsvriendelijk is. Met een jaarlijkse snoeibeurt en wat organische mest zo nu en dan geniet u nog langdurig van het uitzicht op deze mooie struik. Bij Bomenenzo kunt u de Skimmia 'White Globe' snel en eenvoudig bestellen. Of u nu Skimmia 'White Globe' wilt kopen voor in uw tuin of bij uw bedrijf: het is allemaal mogelijk. We leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven. Voor meer informatie mag u altijd contact met ons opnemen. Samen met u bekijken we de mogelijkheden om die droomtuin te realiseren!

Eigenschappen sierheester Skimmia japonica 'White Globe'

We lichten graag nog de mooie eigenschappen van de Skimmia 'White Globe' voor u uit. 

Standplaats: Schaduw, halfschaduw
Familie: Rutaceae 
Bladkleur: Groen
Bloeikleur: Wit
Bloeitijd: april - mei
Bladhoudend: Ja
Maximale hoogte: 100 cm

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skimmia japonica White Globe
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!