Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

Plaats een Sierpeer in uw tuin

De Sierpeer is een boom die u niet snel als Leiboom tegenkomt. Toch is deze boom door zijn prachtige bloesem en lichtgroen blad geschikt om te leiden. Bomenenzo biedt de Sierpeer aan in de bomen webwinkel. Ook kunt u andere Leibomen bestellen.

Het aanbod van Bomenenzo
De Sierpeer is niet de enige Leiboom die wij verkopen. Ook de Lei Amberboom, Leilinde en Leiplataan kunt u online kopen. Wij bezorgen de bomen bij u thuis, overal in Nederland. Ziet u de gewenste boom niet staan? Neem dan contact met ons op. Zo kunnen we kijken of we deze boom toch kunnen leveren.

Bezoek onze kwekerij
In onze online bomen winkel ziet u het complete aanbod. Bijna 80% daarvan kweken wij zelf in onze kwekerij in de Betuwe. Daar hebben we 10 hectare grond waar we meer dan 100 soorten bomen, planten en struiken onderhouden. Bent u benieuwd naar onze tuin? Of wilt u graag advies bij de aanschaf of het onderhoud van uw Sierpeer? 

Wij helpen u graag
Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag. Heeft u vragen over uw bestelling in de webshop of wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 0344-228100 of stuur een e-mail naar info@bomenenzo.nl.