Rosa White Angel

Klimroos White Angel

v.a.: € 13,95

Formaat
Hoogte 70-80cm, Bloeikleur Wit
€ 13,95
Hoogte 80-100cm, Bloeikleur Wit
€ 21,50
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

Stel een vraag

De Rosa White Angel is een schitterende klimroos die grote roomwitte bloemen geeft van juni tot en met oktober. Een enorme verrijking van je rozenboog, pergola of muur!

    Wil je liever je rozenstruik komen ophalen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Onze voordelen:

Wil je een sterke klimroos kopen die grote bloemen geeft? Bekijk dan snel de Rosa White Angel, een prachtige roos die maar liefst 5 maanden lang bloeit. Van juni tot en met oktober hangt de plant vol met roomwitte bloemen die ook nog eens licht geuren. Je tuin wordt een oase van rust. De Roos White Angel is een must voor iedere rozenliefhebber! Perfect voor een rozenboog, pergola of muur. Deze klimroos kopen doe je makkelijk online bij Bomenenzo.nl. Wij leveren direct uit eigen kwekerij.

TIP: Bekijk ook eens onze andere rozen. We hebben allerlei soorten en groeivormen beschikbaar. Combineer je klimroos bijvoorbeeld met een mooie roos op stam, of juist een imposante struikroos.

  • Bloeikleur: Wit - Crème
  • Bloeitijd: Juni - Oktober
  • Bladkleur: Groen
  • Groenblijvend: Nee
  • Geur: 2 sterren
  • Standplaats: Volle zon - Halfschaduw
  • Hoogte: 50 - 70 cm
  • Winterhard: Ja
Lees meer

Rosa White Angel is sterk, winterhard en makkelijk te verzorgen. Voeding en ondersteuning zijn de sleutel tot een succesvolle bloei. Rozen hebben veel energie nodig, zodat ze optimaal kunnen bloeien. Wij adviseren je dan ook om de grond vruchtbaarder te maken met het middel Vivimus universeel, online te koop in onze webshop. Let op dat de grond niet uitdroogt en geef dus voldoende water. De klimroos heeft slappe takken en kan daarom goed omhoog klimmen. Wel heeft de plant ondersteuning nodig. Een klimrek biedt vaak uitkomst.

In volwassen toestand bereikt deze klimroos een hoogte van ongeveer 50 tot 70 cm. Hierdoor is hij iets compacter dan andere soorten klimrozen. Dit heeft geen enkele invloed op de bloeiwijze van de plant: ieder jaar opnieuw pakt hij weer uit met grote licht geurende bloemen. Om de groei te stimuleren is het belangrijk om uitgebloeide bloemen weg te knippen met een snoeischaar. Ook doe je er goed aan om hem eens in de paar jaar wat meer te snoeien. Je kunt dan een oude tak tot de grond afknippen.

Lees meer

Rosa White Angel houdt van licht vochtige en vruchtbare grond. Kies voor een standplaats in de volle zon of halfschaduw. Een pergola, rozenboog of muur is een ideale plek voor de plant. Zo kan hij goed omhoog klimmen. Bij het planten raden we je aan om de grond in het gegraven gat los te maken en wat Vivimus universeel erin te doen. Geef bij de aanplant voldoende water en zet er een rozenstok naast ter ondersteuning.

 

TIP: De Roos White Angel is vanwege zijn neutrale kleur goed te combineren met andere planten, bijvoorbeeld met de lavendel. Deze plant houdt ook nog eens luizen op afstand, waardoor uw klimroos er altijd fris en gezond bij staat.

TIP: Gebruik bij het snoeien een scherpe professionele snoeischaar om ervoor te zorgen dat de takken goed afgeknipt worden. Zorg ervoor dat uw snoeigereedschap schoon is. Hiermee beperkt u de kans op ziektes.

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rosa White Angel
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!