Rosa The Fairy

Struik-stamroos The Fairy

v.a.: € 5,95

Formaat
Hoogte 15-20cm
€ 5,95
Hoogte 20-25cm
€ 9,95
Stamomtrek Stam, Stamhoogte 110cm
€ 32,95
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

Rosa 'The Fairy' is een bodembedekkende roos die schittert in werkelijk iedere plantenborder. Tijdens de lange bloeitijd hangt de roos vol met roze bloemtrossen, waardoor je tuin in een mum van tijd in een bloemenzee verandert.

Onze voordelen:

Rosa 'The Fairy' is een bodembedekkende roos die uitbundig bloeit van juni tot en met oktober. In deze periode verandert je tuin in een roze wereld. De bladeren van de plant zijn glanzend en donkergroen. Het is een sterke vaste plant die winterhard is. Bovendien is hij makkelijk in onderhoud. The Fairy is beschikbaar als struikroos én als stamroos.

TIP: Combineer roos The Fairy met andere rozen en creëer zo je eigen betoverende rozentuin. Kijk bijvoorbeeld naar onze klimrozen.

  • Bloeikleur: Roze
  • Bloeitijd: Juni - Oktober
  • Bladkleur: Groen
  • Groenblijvend: Nee
  • Geur: 1 ster
  • Standplaats: Volle zon, halfschaduw
  • Hoogte: 50 cm
  • Winterhard: Ja
Lees meer

Roos The Fairy is eenvoudig te verzorgen. Bemesting en voldoende water geven zijn de sleutel tot een succesvolle groei en bloei van de roos. Rozen hebben namelijk veel energie nodig om te bloeien en moeten elk voorjaar bemest worden. Gelukkig hoef je niet verder te zoeken, want wij hebben het bodemverbeterende middel Vivimus universeel opgenomen in ons assortiment. Geef de Struikroos The Fairy na de aanplant en bij droogte regelmatig water.

Als je gaat snoeien kun je rigoureus te werk gaan en hem tot vlak boven de grond afknippen, net boven een ‘oog’. Sowieso mag je de binnenste takken wegknippen, zodat de kern van de roos helemaal open blijft en hij in de vorm van een vaas kan groeien. Hierdoor heeft de plant minder kans op infecties. Dor blad en uitgebloeide bloemen mag je altijd weghalen: zo ziet je roos er altijd mooi uit!

 

Lees meer

Op een standplaats in de volle zon of halfschaduw doet Rosa The Fairy het het beste. Het liefst staat de plant in voedingrijke en lichtvochtige grond. Je kunt de bodem zelf vruchtbaarder en luchtiger maken met behulp van speciale aanplantgrond. Ook hiervoor kun je terecht bij Bomenenzo.nl! Je bestelt deze grond makkelijk mee met je bestelling. Hiermee is een geslaagde aanplant gegarandeerd.

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rosa The Fairy
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!