Mooie leibomen voor aantrekkelijke prijzen

Bomenenzo heeft verschillende leibomen in het assortiment. Bent u benieuwd naar de prijzen hiervan? Kijk dan in onze leibomen webshop. Daar vindt u een overzicht van alle soorten. Ook kunt u direct de prijzen vergelijken.

Aanbod van Bomenenzo
Wij hebben een uitgebreid assortiment leibomen. U kunt kiezen uit de populaire Leilinde en Leiplataan. Maar ook de zeer mooie Leibeuk, Leilaurier en Lei amberboom bieden wij te koop aan in onze webshop met een scherpe prijs.

Onze leibomen kwekerij
Wilt u leibomen kopen van goede kwaliteit? Dan kunt u bij ons terecht. Wij kweken de leibomen namelijk zelf op onze kwekerij in de Betuwe. Met zorg werken onze  medewerkers op de 10 hectare grond aan onze producten. We hebben veel kennis en ervaring en willen dit graag met u delen. U kunt onze kwekerij van maandag tot zaterdag bezoeken. Klik hier voor onze openingstijden.

Hulp nodig?
Ziet u in de webshop niet de juiste leiboom erbij staan? Neem dan contact met ons op om te kijken of we deze boom toch kunnen leveren. U kunt bellen naar 0344-228100 of mailen naar info@bomenenzo.nl.