Palmboom kwekerij
Kwekerij palmboom, Palmboom-kwekerij

Palmboom Kwekerij

Palmbomen zie je normaliter misschien alleen op vakantie, maar wist je dat je deze ook in Nederland goed kunt houden? De palmsoorten van onze kwekerij zijn winterharde palmbomen die ook in de Nederlandse tuin goed kunnen groeien. Deze bomen komen in verschillende soorten en maten en hebben over het algemeen maar weinig water en verzorging nodig. Dit betekent dat je niet per se groene vingers nodig hebt voor een prachtige tuin met een mediterraanse tint. We hebben verschillende soorten palmbomen, zoals de Chinese Waaierpalm of de Europese Dwergpalm. Ook voor andere mediterrane bomen zoals Bamboe, Citrus en Olijfbomen ben je bij Bomenenzo.nl aan het goede adres!

!
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa. Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht, een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Kwekerij palmboom


De mooiste palmbomen kopen in Nederland doe je gemakkelijk en snel bij kwekerij Bomenenzo.nl! Wij hebben verschillende soorten en maten palmbomen voor scherpe prijzen. Haal een mediterraanse- en zomerse sfeer in de tuin door een prachtige palmbomen neer te zetten. Onze palmbomen zijn winterhard en kunnen zowel in de volle grond als in een pot goed staan. Dankzij de verschillende groottes palmbomen is er voor elke tuin wel een geschikte boom. Zo kun je zowel een grote boom in de tuin als een compacte boom op het terras plaatsen. Palmbomen kopen doe je gemakkelijk bij onze kwekerij via de webshop. Betaal veilig via één van onze verschillende betaalmogelijkheden. Laat je bestelling thuisbezorgen of kom deze afhalen bij onze kwekerij in Lienden. Ook kunnen wij jou compleet ontzorgen en niet alleen jouw bestelling leveren, maar ook planten!

Palmboom-kwekerij


Het kopen van palmbomen in Nederland was nog nooit zo gemakkelijk en snel als bij bomenenzo.nl. Bij ons vind je verschillende soorten en maten palmbomen voor scherpe prijzen die al snel bij jou in de tuin zullen staan. De palmbomen zijn winterhard en kunnen daarom ook in de Nederlandse tuinen goed groeien. Een ander groot voordeel van palmbomen is dat ze weinig water en verzorging nodig hebben. De boom kan zowel nog pot als in de volle grond geplaatst worden en hierdoor kun je zowel op het terras als in de tuin te genieten van een exotische boom. Heb je vragen over onze palmbomen? Contact ons dan gerust. Onze collega’s hebben jarenlange ervaring en weten alles over onze bomen en planten.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00