Elaeagnus ebbingei Compacta

Elaeagnus Ebbingei Compacta

De Elaeagnus Ebbingei Compacta is een variant van de Olijfwilg maar groeit zoals de naam het al zegt compacter ten opzichte van de gewone Elaeagnus Ebbingei Compacta. Doordat deze boom compacter groeit zal de boom minder snel de hoogte in groeien. Dit betekent wel dat dit een goede soort is voor een mooie, dichte haag. Naast de mooie groeiwijze is de boom ook een groenblijvende struik die ook op moeilijke gebieden zich kan volgroeien. Denk hierbij aan kustgebieden of duinen waar zoutwater en zilte zeelucht heerst. De bovenkant van het blad is donkerder dan de onderzijde van het blad. Wel hebben de bladeren een groengrijze gloed. Tot slot is een goede winterharde struik.

Elaeagnus ebbingei Compacta
Van hoog naar laag sorteren
Olijfwilg Compacta

v.a.: € 7,50

Op voorraad: Ja
Elaeagnus ebbingei Compacta
Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa. Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht, een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Elaeagnus Ebbingei Compacta snoeien

Het snoeien van de Elaeagnus Ebbingei Compacta is noodzakelijk als je van een strakke, nette haag houdt. Dan kun je het beste in april en rond september de snoeischaar uit de kast halen. Op deze manier gaat de Elaeagnus Ebbingei Compacta strak en verzorgt de wintermaanden in. Maar als je vaak de snoeischaar uit de kast haalt, betekent dat wel dat de bloemen die in april/mei tevoorschijn komen, op den duur niet meer terugkomen. Dus bepaal goed van tevoren wat je liever wilt, een strakke haag of frisse bloemen in het voorjaar.

Elaeagnus Ebbingei Compacta kopen

Voor de Elaeagnus Ebbingei Compacta ben je bij Bomenenzo.nl aan het juiste adres. Voordat je een goede keuze kunt maken bij ons op de kwekerij, doe je er verstandig aan om eerst de plek in je tuin te bepalen. Op deze manier weet je hoeveel bomen je moet aanschaffen om bijvoorbeeld een dichte haag te creëren. Wil je liever een Elaeagnus Ebbingei Compacta

als eyecatcher? Zorg er dan wel voor dat deze op een zonnige standplaats staat. Dan heb je de meeste kans dat de boom zich zal volgroeien. Heb je vragen over bijvoorbeeld bemesting, snoeien of het aanplanten van de heester? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

 

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00