Kant en klare bodembedekkers

Vanaf heden levert Bomenenzo kant en klare bodembedekkers.

Dit zijn matten die zorgen voor een directe finish van uw tuin. Voor het planten heeft u niet veel nodig. Het planten kan in enkele minuten gebeurd zijn en het resultaat is er gelijk. Er zijn diverse soorten kant-en-klaar matten leverbaar. Voor iedere tuin en smaak is er iets. Met bloemen, met vetkruid of roosjes. Net wat u wenst.

Door bodem bedekkende kant-en-klaar matten te gebruiken geeft u onkruid geen kans. De meeste matten zijn groenblijvend en alle soorten zijn winterhard. Na het aanleggen van uw project met matten heeft u er weinig omkijken meer naar. De meeste soorten hebben aan een keer per jaar snoeien of scheren genoeg.

Kleed uw border of slootkant af met een mooie bedekking van kant en klaarmatten!

Ook voor gemeenten of bedrijventerreinen is dit een kostenbesparende oplossing. U hoeft geen jaren te wachten op een volledige bedekking. Maar waar vooral op bespaard wordt is de onkruid bestrijding. Door het compact bladerdek komen de onkruid zaden en sporen niet of nauwelijks meer in de aarde. Na het plaatsen van dit product hoeft u er dus alleen nog van te genieten.

Terug
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00