Mooie Leilinde kopen bij Bomenenzo

Bent u op zoek naar een prachtige Leilinde, waarvan de takken mooi verdeeld zijn over de stam? Dan ben u bij Bomenenzo aan het juiste adres. Wij bieden de Leilinde te koop aan in onze bomen webwinkel. Maar ook andere soorten Leibomen vindt u in ons assortiment.

Eigen kwekerij
Van het totale online aanbod kweken wij 80% zelf. Onze eigen kwekerij staat in de Betuwe en heeft een oppervlakte van 10 hectare. Daar kweken wij meer dan 100 verschillende soorten bomen, planten en struiken. Bent u benieuwd hoe wij dit doen of wilt u graag persoonlijk advies? Op donderdag, vrijdag en zaterdag zijn wij van 8.30 tot 17.00 uur geopend. U kunt op afspraak ook op andere dagen langskomen.

Service en advies
Met de kennis en jarenlange ervaring van onze medewerkers bieden wij u graag onze hulp aan. Wilt u meer informatie over de aanschaf van Leilinde of het onderhoud ervan?  Bomenenzo heeft Leilinde te koop, maar helpt u ook graag bij verzorgen van deze bomen op de juiste manier.

Neem contact op
Wilt u contact met onze medewerkers voor advies of het maken van een afspraak om onze kwekerij te bezoeken? Bel dan gerust naar 0344-228100. Stuurt u liever een e-mail dan kan dit naar info@bomenenzo.nl