Uw leiboom kopen bij Bomenenzo

Een leiboom is een boom waarvan de takken in een bepaalde, horizontale richting worden geleid. Bent u op zoek naar een leiboom? Dan bent u bij Bomenenzo aan het juiste adres. Wij bieden verschillende leibomen te koop aan. Deze kweken wij met veel zorg en aandacht in onze eigen kwekerij in de Betuwe. Wij zijn zeker dat ons aanbod van goede kwaliteit is en hanteren daarom ook hergroeigarantie.

 


Ruim assortiment
Weet u al welk type leiboom u wilt? Dan kunt u in onze leibomen webshop kijken en direct een bestelling plaatsen. U hebt onder andere keuze uit de Leilinde, Leibeuk, Leiplataan en  Leilaurier. U kunt de leibomen bij u thuis laten bezorgen. Heeft u liever advies bij uw bestelling? Dan nodigen wij u uit om ons te bellen of te mailen, Ook kunt u van maandag tot en met zaterdag op onze kwekerij terecht . Wij leiden u graag rond en adviseren u bij uw aankoop.

Eigenschappen leibomen
Bomen die geschikt zijn voor leivormen, hebben de volgende eigenschappen gemeen:

  • Goed te snoeien (1 tot 2 keer per jaar)
  • Buigzame takken
  • Geschikt voor sier of afscherming tegen zon en/of inkijk
  • Zijn compact en binnen het rek te houden door snoei.
  • Geschikt voor ieder formaat tuin


Plaats een bestelling
Indien u meer informatie wenst bij de aankoop van uw online leiboom, kunt u bellen naar  0344-228100. U kunt ook een e-mail sturen naar info@bomenenzo.nl. Klik hier voor onze openingstijden.