Lei Magnolia Gallisoniensis

Lei Magnolia grandiflora Gallisoniensis

v.a.: € 164,95

Formaat
Stamomtrek 8-10cm, Stamhoogte 180cm, Totaalhoogte 300cm
Tijdelijk niet leverbaar
€ 164,95
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

Stel een vraag

Bent u opzoek naar een prachtige leiboom die in plaats van alleen bladeren ook bloemen geeft. Dan is de Magnolia Gallisoniensis een zeer geschikte boom. Bij bomenenzo verkopen wij deze prachtige Magnolia boom nu ook in een leivorm......

Onze voordelen:


Deze prachtige leiboom geeft u niet allen privacy maar ook nog eens schitterende witte bloemen. Van juni tot september kunt u volop genieten van deze mooie grootte heerlijk geurende bloemen. De bloemen van de Magnolia Galissoniensis hebben wat weg van de tulp. hoe warmer de zomer hoe meer bloemen. De Magnolia Galissoniensis is het gehele jaar door groenblijvend. De bladeren van de Lei magnolia boom zijn donkergroen en aan de onderzijde bruin. 

Lees meer

De Magnolia Gallisoniensis is makkelijk in onderhoud. Wanneer u de leiboom ieder voorjaar wat organische mest geeft zult u optimaal kunnen genieten van de prachtige bloemen. Wanneer u de leiboom te groot vind worden kunt u deze snoeien na de bloei.

Lees meer

Het is belangrijk dat de Lei Magnolia in de zomer voldoende vocht krijgt. Geef de boom daarom 1 keer per week flink water. Zorg wel dat het vocht goed kan weg lopen en dat de Magnolia boom niet met zijn wortels in het water blijft staan.

Lees meer

Plant de Magnolia op een beschutte plaats tegen harde wind. Zorg verder dat de Leimangolia in de zon of halfschaduw staat.

 

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lei Magnolia Gallisoniensis
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Kan deze magnolia op kleigrond?

De Magnolia groeit goed op zand of kleigrond. De boom houdt van een plek in de zon of halfschaduw.

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!