Lagerstroemia Bianca Grassi

Lagerstroemia indica Bianca Grassi

v.a.: € 18,95

Formaat
Struik , Totaal hoogte 40-60cm
Tijdelijk niet leverbaar
€ 18,95
Halfstam , Stamhoogte 80-100cm, Totaal hoogte 140-160cm
Tijdelijk niet leverbaar
€ 64,95
Stamomtrek 6-8cm, Stamhoogte 160-180cm, Totaal hoogte 200-250cm
Niet leverbaar
€ 89,95
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Lagerstroemia Bianca Grassi bloeit uitbundig met witte bloemtrossen. Deze exotische plant schittert in iedere plantenborder, maar doet het ook goed in een pot op uw terras!

Onze voordelen:

Lagerstroemia Bianca Grassi kopen:

Bent u op zoek naar een witte blikvanger voor in uw plantenborder? Ontdek dan snel de makkelijk te onderhouden Lagerstroemia Bianca Grassi! Van oorsprong komt de plant uit warme oorden zoals Azië, Australië en het Middellandse Zeegebied. Nu er ook winterharde soorten zijn wordt hij steeds populairder in Nederlandse tuinen. Hij bloeit volop in de maanden juli en augustus. Met deze plant straalt uw tuin een hoop rust uit dankzij de witte bloemtrossen. Voor het online kopen van de Lagerstroemia Bianca Grassi zit u bij Bomenenzo.nl helemaal goed!


  • Bloeikleur: Wit
  • Bloeitijd: Juli - augustus
  • Bladkleur: Donkergroen
  • Groenblijvend: Nee
  • Standplaats: Volle zon
  • Hoogte: 150 - 300 cm
  • Winterhard: Ja
Lees meer

Lagerstroemia Bianca Grassi verzorgen

De Lagerstroemia Bianca Grassi is een praktische plant die makkelijk in onderhoud is. Ideaal voor als u weinig tijd- of geen ‘groene vingers’ heeft. In het najaar krijgen de bladeren prachtige herfsttinten. De Bianca Grassi is winterhard, maar kan niet tegen strenge vorst. Met name jonge Lagerstroemia’s zijn gevoelig voor de kou. Pak de plant bij winters weer dus goed in, het liefst met jute of stro. Zo geniet u jarenlang van een mooie Lagerstroemia!

Lagerstroemia Bianca Grassi snoeien

De struik wordt gemiddeld zo’n 150 tot 300 cm hoog. Geen enkel punt als u niet zo van snoeien houdt. De Lagerstroemia Bianca Grassi hoeft namelijk bijna niet gesnoeid te worden. Het is voldoende om af te toe wat lelijke takken of uitlopers weg te knippen om de plant mooi in vorm te houden. Wij raden u aan om dit na de winter te doen, omdat hij dan nog geen nieuwe knoppen gevormd heeft. Snoeit u hem te veel, dan zal de plant minder kleurrijk bloeien.
Lees meer
Uw Lagerstroemia Bianca Grassi is een exotische boomsoort die dol is op zonlicht en warmte. Een Lagerstroemia bloeit het best in de meest warme zomers, en kan dus ook goed tegen droogte. Geef hem wel de eerste weken na de aanplant regelmatig water, zodat uw boom goed kan wennen aan de bodem. Geef uw Lagerstroemia daarna vooral water bij (aanhoudende) droge perioden.
Lees meer
De Lagerstroemia Bianca Grassi gedijt het beste op een standplaats in de volle zon. Tijdens warme en zonnige warme zomers bloeit de plant het uitbundigst. Het is van groot belang dat de grond niet te vochtig is, maar het maakt verder niet uit in wat voor grondsoort u hem plant. Wel is het belangrijk om de grond te bemesten, zeker bij de aanplant. Gebruik hiervoor het bodemverbeterende middel Vivimus universeel.Door een hoopje grond rondom de onderkant van de stam aan te brengen zorgt u ervoor dat er niet te veel water in de wortels trekt. Op die manier voorkomt u eventuele ziektes. Na de aanplanting heeft hij tijdelijk wel wat meer water nodig. Wij wensen u veel plezier van deze schitterende plant!

TIP: Zet de Lagerstroemia Bianca Grassi in een leuke pot voor een zomerse sfeer op uw terras. Perfect te combineren met de Lagerstroemia Viola Grassi!

TIP: Wil u graag uw eigen Lagerstroemia uitzoeken? Kom dan eens langs op onze kwekerij in het hart van de Betuwe.
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lagerstroemia Bianca Grassi
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!