Judasboom Ruby Falls

Cercis canadensis Ruby Falls

v.a.: € 99,95

Formaat
Totaal hoogte 175-200cm
Niet leverbaar
€ 99,95
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Judasboom Ruby Falls is een schitterende Judasboom in treurvorm. De takken hangen vol met paars-rood blad, en in het voorjaar is de dieproze bloesem een echte blikvanger. Ook de herfsttinten (oranje, geel, rood) zijn verbluffend mooi. Speciaal voor u als klant hebben we deze boom scherp geprijsd!

Onze voordelen:

5 positieve eigenschappen van de Judasboom Ruby Falls

Bijzonder mooie treurvorm
Dichtbegroeid met paars-rood hartvormig blad
Dieproze bloesem in het voorjaar
Eenvoudig te verzorgen
Wordt 2 tot 3 meter hoog
De Judasboom Ruby Falls (Cercis canadensis Ruby Falls) is een treurvormige Judasboom die steeds vaker in tuinen in ons land wordt gesignaleerd. In alle seizoenen heeft de boom een hoge sierwaarde: in de lente steelt de dieproze bloesem de show, in de zomer de paars-rode hartvormige bladeren en in het najaar is de boom in prachtige herfsttinten gehuld. Dat het hier om een echte sfeermaker gaat mag inmiddels wel duidelijk zijn. Zelf hoeft u er weinig voor te doen: de boom is eenvoudig te verzorgen en te snoeien, ook voor mensen die weinig ervaring met tuinieren hebben.
Wilt u de Judasboom Ruby Falls kopen bij Bomenenzo.nl? Bij ons bent u verzekerd van topkwaliteit.
Tip: Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en geven u graag advies.
Lees meer

Judasboom Ruby Falls bemesten

Net als veel andere bomen heeft de Judasboom Ruby Falls baat bij bemesting. Het kost niet veel tijd en moeite en levert u veel op. Bemesten in het voorjaar houdt de boom gezond en stimuleert de groei. Wij adviseren u om gebruik te maken van het bodemverbeterende middel Vivimus universeel, voordelig geprijsd in onze webshop. Wist u dat dit middel 100% biologisch is? U mengt het eenvoudig door de grond.

Judasboom Ruby Falls snoeien

Deze boom wordt zo'n 2 tot 3 meter hoog. Door bomen te snoeien houdt u ze mooi in vorm én u stimuleert de groei. De Judasboom Ruby Falls snoeien doet u bij voorkeur in de zomer. Waar u vooral op moet letten? Dikke takken mag u gerust weghalen, net als kruisende takken en dood hout. Wij raden u aan om bij het snoeien tuinhandschoenen aan te trekken om uw handen goed te beschermen.
Lees meer

Judasboom Ruby Falls water geven

De Judasboom Ruby Falls water geven is belangrijk na de aanplant én tijdens langdurige droge periodes in het voorjaar en de zomer. De bladeren hangen er dan vaak slap bij en de grond oogt (erg) droog. Geef uw boom 1 of 2 keer per week water tijdens dit soort droge periodes. Vaker water geven is niet nodig. Als de Judasboom Ruby Falls ouder is hoeft water geven vaak niet meer. De boom is dan al diep geworteld en haalt zijn eigen vocht uit de grond.
Lees meer

Judasboom Ruby Falls planten

De Judasboom Ruby Falls planten doet u op een standplaats in de volle zon of halfschaduw. Hij verlangt een plekje in droge, vocht doorlatende grond. Vochtige grond is niet geschikt voor deze Judasboom. Zandgrond geniet de voorkeur. De Judasboom Ruby Falls is goed winterhard en verliest in de winter zijn blad. Hij is dus niet wintergroen.

Als u ons plantadvies opvolgt moet het helemaal goed komen met de aanplant. Om te beginnen is het belangrijk om een ruim aanplantgat te graven en de grond in dit gat goed los te maken. Meng door deze losse (volle) grond een halve zak . Zet de kluit van de Judasboom dan voorzichtig in het gat en strooi er aanplantgrond in. Druk het geheel stevig aan en geef de boom tot slot voldoende water voor een succesvolle inworteling.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Judasboom Ruby Falls
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!