Hosta Krossa Regal

Hartlelie Krossa Regal

v.a.: € 2,65

Formaat
Hoogte 15-20cm, Potmaat P9
  • Koop 24 st. voor € 2,45 per st.
€ 2,65
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

De Hartlelie Hosta Krossa Regal is een winterharde vaste plant die makkelijk in onderhoud is. Het decoratieve blad is een verrijking voor tuin, terras of balkon. In augustus en september bloeit de plant uitbundig. Geniet van de lila bloemen!

Onze voordelen:

De Hosta Krossa Regal, of wel de Hartlelie, is en populaire soort dankzij de sierwaarde én de sterkte van de plant. De Hartlelie behoort tot één van de meest sterke vaste planten. De hart lelie heeft een prachtig groot en grijsgroen blad. In de maand augustus en september komen er prachtige lila en witte bloemen aan de bladverliezende plant. De plant is in een jaar volgroeid en zal een hoogte bereiken van 60 tot 70 cm. De Hartlelie staat het liefst in de schaduw of halfschaduw en is winterhard. Dit is een ideale bodembedekker die weinig onderhoud nodig heeft en veel sierwaarde naar uw tuin brengt.

Bent u op zoek naar een vaste plant om een schaduwrijk plekje in uw tuin mee op te vullen? De Hosta Krossa Regal is een zeer geschikte plant voor in de schaduw. Ook deze plant kunt u gemakkelijk online kopen bij Bomenenzo.nl! Het grijsblauwe blad van de Hartlelie is sierlijk en decoratief. Hij bloeit in augustus en september. In die maanden komen er prachtige lilakleurige bloemen aan de plant. De Hartlelie Hosta Krossa Regal is een sterke winterharde plant, maar verliest in de winter wel zijn blad. Met deze plant in uw tuin bent u verzekerd van een mooi resultaat.

  • Bloeikleur: Lila en wit
  • Bloeitijd: Augustus en september
  • Bladkleur: Grijsblauw
  • Groenblijvend: Nee
  • Standplaats: Schaduw of halfschaduw
  • Hoogte: 60 - 70 cm
  • Winterhard: Ja
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hosta Krossa Regal
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!