Hosta Gold Standard

Hartlelie Gold Standard

v.a.: € 2,50

Formaat
Afmeting Potmaat 9x9 cm, Stamhoogte --, Totaalhoogte --
  • Koop 24 st. voor € 2,15 per st.
€ 2,50
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300,--.
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor €15,00.

De Hartlelie Hosta Gold Standard heeft hartvormig geelbont blad en geeft prachtige lila bloemen in de zomer. Perfect voor in een halfschaduw border of Japanse tuin. De plant is winterhard, sterk en zeer makkelijk in onderhoud.

Onze voordelen:

Hosta Gold Standard kopen:

Voor een Hartlelie Hosta Gold Standard online kopen bent u bij Bomenenzo.nl helemaal aan het juiste adres. Bij ons kunt u terecht voor Hartlelies van hoge kwaliteit uit onze eigen kwekerij. Deze Hartlelie heeft prachtig hartvormig blad met duidelijk zichtbare nerven. De binnenkant van de bladeren is geelgroen, terwijl de buitenrand donkergroen is. De Hosta Gold Standard bloeit van juli tot en met september. In die periode verschijnen er lilakleurige bloemen aan de plant. In de herfst kleuren de bladeren donkergroen en in de winter vallen ze af. Met de Hosta Gold Standard haalt u een sierlijke plant naar uw tuin. Makkelijk in onderhoud!

 

Hosta Gold Standard verzorgen:

De Hartlelie Hosta Gold Standard heeft bijna geen onderhoud nodig. Hij is zeer winterhard en kan temperaturen tot -25°C aan. Wel verliest de plant zijn bladeren in de winter. Om hem wat extra voeding te geven kunt u de ondergrond bemesten met wat Vivimus: ook dit product kunt u kopen bij Bomenenzo.nl. Is het in de zomer langere tijd droog? Houdt de grond dan goed vochtig om uitdroging te voorkomen. Woont u dichtbij zee? Geen enkel probleem, want de Hartlelie Hosta Gold Standard is bestand tegen zeewind en zelfs tegen luchtvervuiling.

 

Hosta Gold Standard snoeien:

Houdt u niet zo van tuinieren? Dan heeft u aan deze plant een goede. De Hosta Gold Standard bereikt een hoogte van ongeveer 60 - 100 cm. Hoewel hij snel groeit hoeft hij weinig of niet gesnoeid te worden. Eventueel kunt u verwelkte of ziek ogende bladeren weghalen om de plant mooi te houden.

 

Hosta Gold Standard planten:

Plant deze Hosta bij voorkeur in halfschaduw. Het blad kan verbranden onder invloed van de zon. Op een plek in de schaduw blijft het blad groen en kunt u dus niet genieten van de geelbonte kleur in de bloeitijd. De Hartlelie Hosta Gold Standard doet het goed in vochtige humusrijke grond die waterdoorlatend is. Plant 5 - 8 planten per vierkante meter om in korte tijd een volle struik met Hartlelies te creëren.

 

TIP: Wilt u zelf een Hosta Gold Standard uitzoeken? U bent op zaterdag van harte welkom in onze boomkwekerij in Lienden, hartje Betuwe!
TIP:
Combineer de plant met de Hartlelie Hosta Krossa Regal voor een bonte verzameling Hartlelies in uw tuin.

 

  • Bloeikleur: Lila
  • Bloeitijd: Juli, augustus en september
  • Bladkleur: Geelbont
  • Groenblijvend: Ja
  • Standplaats: Halfschaduw
  • Hoogte: 60 - 100 cm
  • Winterhard: Ja
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hosta Gold Standard
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!