Dubbele U-vorm kers Stella

Kers Stella Dubbele U-vorm

v.a.: € 165,00

Formaat
Stamhoogte 40cm, Totaalhoogte 155cm
€ 165,00
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

De Dubbele u-vorm Kers Stella is een schitterende kersenboom die in het voorjaar veel bloesem geeft. Doordat de Stella een zelfbestuiver is, zal de boom vruchten krijgen en heeft hij geen andere boom nodig om dit te verwezenlijken. In het voorjaar geniet u van prachtige bloesem en in juli kunt u al de eerste heerlijke kersen proeven.

Onze voordelen:

De Kersenboom Stella is een klein blijvende kersenboom die hierdoor zowel in grote- als kleine tuinen kan groeien. De kersenboom kan ook goed in een pot staan, zodat deze kersenboom ook uw balkon of terras op kan fleuren. De Kers Stella is een donkerrode, lekker zoete kers. Deze dubbel u-vorm heeft geen andere bestuiver nodig om vruchten te geven. Het is wel zo dat u meer vruchten zal krijgen wanneer de kersenboom wel is bestoven. Vanaf april kunt u genieten van de licht roze bloesem waarna u vanaf juli de eerste kersen kan plukken. In de herfst verkleurd de u-vorm kers Stella naar prachtige oranje/gele kleuren. In de winter zal de kersenboom kaal zijn.

Lees meer

Rond augustus/september is het tijd om de kersenboom te snoeien. Snoei nooit in de winter. De boom is gevoelig voor ziektes en moet hierdoor zo min mogelijk gesnoeid worden. Snoei daarom ook de takken nooit te glad. Laat een stompje van een paar centimeter over. Snoei alleen nieuwe takken af, die onderdeel van de boomkruin zijn en over andere takken heen hangen. Ook takken die geen kersen krijgen kunt u weg snoeien. Bemest de kersenboom na het snoeien om zo de boom van de nodige voedingstoffen te voorzien.

Lees meer

Waneer u de dubbele u-vorm in een pot plaatst moet u deze kersenboom regelmatig water geven. Staat de Kersenboom Stella in de volle grond dan is dit meestal niet nodig. Geef dan alleen water tijdens droge en warme perioden, zoals in de zomermaanden. Geef geen water tijdens vorst.

Lees meer

Graaf een gat dat 5 tot 10 centimeter dieper en breder is dan de kluit of wortels van de kersenboom. Maak de grond van het aanplantgat goed los zodat het water niet in het gat blijft staan. Wanneer er een jute zak of ijzeren korf om de wortels zit, dient u deze niet te verwijderen. Deze zorgen er namelijk voor dat de wortels niet beschadigen. Verwijdert u deze wel dan vervalt uw hergroeigarantie. Meng de uitgegraven grond met Vivimus Fruit. Deze organische bodemverbeteraar zorgt voor een goede start voor uw kersenboom. Vul hiermee het aanplantgat op en druk goed aan. Geef daarna voldoende water. Plaats op 30 tot 40 cm afstand van de boom aan elke zijde een boom paal. De twee palen kunt u verbinden met de boom met boomband en nagels. Alle toebehoren zoals de boomband, nagels en de Vivimus kunt u gemakkelijk in onze webshop kopen. Bekijk hiervoor onze accessoires.

 

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dubbele U-vorm kers Stella
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!