Doornloze braam Triple Crown

Rubus fruticosus Triple Crown

v.a.: € 6,50

Formaat
Afmeting 2 ltr., Stamhoogte NVT, Totaalhoogte 40-60cm
Tijdelijk niet leverbaar
€ 6,50
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De doornloze braam Triple Crown is een zeer goed ras met hoge opbrengst. Deze bramen hebben een goede smaak en zijn van groot formaat. De struik is zelfbestuivend en groeit hard. Doordat het een compacte struik zonder doorns is, is hij ook zeer geschikt voor de kleinere tuin.

Onze voordelen:

De Triple Crown is een doornloze braamstruik die heerlijke vruchten geeft. Deze braamstruik is erg populair dankzij de zeer smaakvolle bramen, hoge opbrengst én goede ziekte resistentie. In het voorjaar, rond april-mei, zal de struik met kleine roze bloemen bloeien, waarna de bramen zullen gaan groeien. Doordat de struik doornloos is, is hij erg geschikt in kleinere tuinen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken tijdens het plukken of wanneer kinderen of dieren langs de struik lopen. U kunt de bramen plukken in september en oktober. De bramen zijn vrij groot en zoet van smaak, hierdoor zijn ze erg geschikt voor consumptie en verwerking. De Triple Crown braam is een harde groeier en een zelfbestuiver. De struik zal tot ongeveer 2 meter hoog worden. Het liefst staat de plant op een zonnige standplaats. De braam is Gelijk na het aanplanten is het goed dat u de plant van voldoende water voorziet. Zo kunnen de wortels goed aan de bodem wennen. Gedurende het eerste jaar na aanplanten is het belangrijk dat de plant structureel water krijgt. Zo is het belangrijk dat u tijdens droogte van één week de plant van water voorziet. Wanneer het ook erg warm is kunt u twee á drie keer per week water geven. Geef echter geen water tijdens vorst periodes. Na het eerste jaar na aanplanten hoeft u alleen water te geven wanneer het langdurig droog en warm is, zoals in de zomermaanden.goed winterhard en stelt weinig eisen aan de grond.

Lees meer
Snoei na de oogst de takken die bramen gedragen hebben helemaal af. De jonge uitlopers kunnen weer geleid worden en zullen volgend jaar vrucht dragen. In februari kunt u een lichte vormsnoei geven. Let er wel op dat u de bloemknoppen niet wegsnoeit en u dus de vruchten behoudt. Bemest na het snoeien de plant.
Lees meer
Gelijk na het aanplanten is het goed dat u de plant van voldoende water voorziet. Zo kunnen de wortels goed aan de bodem wennen. Gedurende het eerste jaar na aanplanten is het belangrijk dat de plant structureel water krijgt. Zo is het belangrijk dat u tijdens droogte van één week de plant van water voorziet. Wanneer het ook erg warm is kunt u twee á drie keer per week water geven. Geef echter geen water tijdens vorst periodes. Na het eerste jaar na aanplanten hoeft u alleen water te geven wanneer het langdurig droog en warm is, zoals in de zomermaanden.
Lees meer
De braam kunt u zowel in de grond als in een ruime pot planten. Zorg dat de pot groot genoeg is voor de braam om in te groeien. In de grond graaft u een gat dat 5 tot 10 centimeter breder en dieper is dan de wortels van de braam. Maak de grond goed los zodat er geen water in blijft staan. In een pot kunt u potscherven leggen of hydrokorrels strooien. Meng de uitgegraven aarde met Vivimus fruit. Vivimus is een bodemverbeteraar die er voor zorgt dat de braam alle benodigde voedingstoffen heeft om goed te kunnen groeien. Plaats de plant in het gat of in de pot en vul hiermee het gat aan. Druk goed aan en geef voldoende water.
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Doornloze braam Triple Crown
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!