DCM Groenbemester mix

DCM Groenbemester Mix voor 10 M2

v.a.: € 8,49

Formaat
Inhoud 0.5kg.
€ 8,49
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

Stel een vraag

DCM Groenbemester Mix is een kant-en-klaar mengsel van verschillende groenbemesters en een organische bodemverbeteraar. Met deze mix bescherm en verbeter je de bodemstructuur. De bodem wordt bedekt en zo beperk je bovendien de groei van onkruid. De Groenbemester Mix is geschikt voor 10 m2.

Onze voordelen:

DCM Groenbemester Mix is een kant-en-klaar mengsel van verschillende groenbemesters en een organische bodemverbeteraar. Met deze mix bescherm en verbeter je de bodemstructuur. De bodem wordt bedekt en zo beperk je bovendien de groei van onkruid.

In de mix vind je zaden van groenbemesters zoals Phacelia, Alexandrijnse klaver, lupine, gele mosterd, Japanse haver en zomerwikke. De organische bodemverbeteraar zorgt ervoor dat de zaden goed worden verdeeld. Zo krijg je gezondere planten! De Groenbemester Mix is geschikt voor 10 m2

Voordat je aan de slag gaat met het mengsel is het belangrijk dat je eerst onkruid, afgestorven plantenresten en stenen uit de grond verwijdert. Spit de bodem voor ca. 30 cm om en laat de grond even rusten. Egaliseer de bodem en schud de doos voor gebruik, zodat de inhoud goed gemengd is. Vervolgens strooi je de inhoud uit over de grond. Hark het zaad ondiep in en druk voorzichtig aan.

Tip: Voor de beste verdeling strooi je de eerste helft uit in de lengterichting en de tweede helft in de breedterichting.

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:DCM Groenbemester mix
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!