Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

Bodembedekkers planten

Bodembedekkers zijn planten die laag blijven en een tapijt achtige laag vormen over de grond. Veel van de bodembedekkers zijn groenblijvend en kunnen tegen schaduwrijke plaatsen. In veel soorten tuinen, parken of borders is een bodembedekker toe te passen. Ze zijn breed inzetbaar en vereisen weinig aandacht. Er zijn verschillende soorten bodembedekkers, sommige zijn geschikt voor slootkanten andere staan mooi in uw border of onder een boom. Verschillende planten geven uw project een verschillend uiterlijk. Kies een plant die past bij uw wensen. 

Wij bieden u verschillende mogelijkheden om een stuk grond te bedekken. Wij hebben kant en klaar matten die u alleen maar hoeft neer te leggen en die direct het resultaat van een volgroeide bodem geven. De kant en klaar bodembedekkers hebben een sterk wortelgestel en groeien gemakkelijk aan. Het voordeel van kant en klaar matten is dat deze onkruidwerend zijn. Ze bedekken de volledige bodem en zodoende krijgt het onkruid geen kans. De soorten kant en klaar bedembedekkers die wij u bieden zijn onder andere: Vinca Minor, Hedera, Waldsteinia Ternata, Sedum, Euonymus, Rozen en Geranium.

Daarnaast kunt u een bodembedekker ook als losse plant kopen. De losse planten kunnen individueel geplant worden en vormen na enkele seizoenen ook een dichte laag. Afhankelijk van de soort planten die u gebruikt kunt u er 6 tot 9 per vierkante meter plaatsen. Met losse planten duurt het langer om een mooie bedekking te maken dan met de kant en klaarmatten. De prijs van losse planten is echter wel aantrekkelijker en daarom is het aan u waar uw voorkeur naar uitgaat. Ondere andere deze losse bodembedekkende planten zijn leverbaar: diverse soorten vetkruid, Geranium's, Vinca's, Euonymus, Waldsteinia Ternata en Hedera's. Voor het complete aanbod bezoekt u onze webwinkel, klik HIER. 

Bomenenzo biedt u een zeer ruime keuze in tuinplanten, laanbomen, haagplanten, kant en klaar producten en fruitbomen en planten. Heeft u niet kunnen vinden waar u naar zoekt? Bel met 0344-228100 of stuur een e-mail naar info@bomenenzo.nl. Wij staan u graag te woord. Wilt u de bomen of planten zien en zelf uitzoeken? Maak dan een afspraak om onze kwekerij te bezoeken.