Blauwe Regen Rosea

Wisteria floribunda Rosea

v.a.: € 13,50

Formaat
Totaal hoogte 80-100cm
€ 13,50
Totaal hoogte 175-200cm
Najaar 2021
€ 19,50
Totaal hoogte 275-300cm
Najaar 2021
€ 33,50
Prijs totaal
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Blauwe regen Rosea (Wisteria floribunda Rosea) krijgt prachtige lilaroze bloemtrossen en bloeit uitbundig. Een prachtige klimplant voor uw pergola, muur of terrasoverkapping!

Onze voordelen:

Blauwe regen Rosea kopen:

Bent u op zoek naar een mooie klimplant? Zoek niet verder! De Blauwe regen Rosea (ook wel Wisteria floribunda Rosea genoemd) is een kleurrijke eyecatcher voor in uw tuin. De Blauwe regen Rosea bloeit in het voorjaar, van april tot en met juni. In de bloeitijd hangt de plant vol met lilaroze bloemtrossen die licht geuren. Soms vindt er nog een nabloei plaats in september. Voor het online kopen van de Blauwe regen Rosea zit u bij Bomenenzo.nl helemaal goed. Onze planten komen uit eigen kwekerij, zijn direct leverbaar en worden door heel Nederland en België bezorgd. Bij uw bestelling kiest u gemakkelijk een betaalmethode naar keuze.

 

Blauwe regen Rosea verzorgen:

De plant is redelijk makkelijk in onderhoud. Gebruik binddraad om de Blauwe regen Rosea op te binden en op de juiste manier omhoog te leiden. In de winter verliest de plant zijn blad. Hij is zeer winterhard en kan dus gemakkelijk tegen strenge vorst. U heeft weinig omkijken naar de verzorging van de plant. Eén keer per jaar bemesten met het bodemverbeterende middel Vivimus universeel is in principe voldoende. Met name bij de aanplant komt dit product goed van pas. U bestelt het gemakkelijk en snel op Bomenenzo.nl!

 

Blauwe regen Rosea snoeien:

De Blauwe regen Rosea is een hoge klimplant die als hij volwassen is een hoogte van wel 7 tot 9 meter kan bereiken. De takken hangen vol met heldergroene bladeren die er prachtig uitzien. Pak regelmatig uw snoeischaar om de Blauwe regen mooi in vorm te knippen. Hij groeit namelijk snel en kan de neiging hebben om te gaan woekeren. Na de winter snoeit u de takken tot 2 à 3 knopjes terug. In het najaar volgt een tweede snoei: knip dan de takken tot op 5 à 6 bladeren terug.

 

Blauwe regen Rosea planten:

Blauwe regens bloeien het meest uitbundig op een standplaats in de volle zon. Wij raden u aan om er 3 per strekkende meter te planten. Zet de Blauwe regen bij voorkeur tegen een stevige pergola, terrasoverkapping of muur, zodat hij mooi omhoog kan groeien. Zorg ervoor dat de onderkant van de plant in de schaduw staat om verbranding door de felle zon te voorkomen. Let op: plant de Blauwe regen niet tegen een regenpijp. De takken woekeren snel en kunnen ervoor zorgen dat uw regenpijp verstopt raakt.

 

TIP: Heeft u een tuinhek als afscheiding of schutting? Plant de Blauwe regen er gerust tegenaan. Staat niet alleen erg kleurrijk, maar zorgt in het voorjaar en de zomer ook nog eens voor meer privacy.

TIP: Van maandag tot en met zaterdag bent u van harte op onze kwekerij in Lienden. Neem rustig een kijkje tussen de vele bomen, struiken en planten. Komt u er niet uit? Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder met een passend advies.

 

  • Bloeikleur: Lila, roze
  • Bloeitijd: April - juni, september
  • Bladkleur: Groen
  • Groenblijvend: Nee
  • Standplaats: Volle zon
  • Hoogte: 7 - 9 m
  • Winterhard: Ja
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Blauwe Regen Rosea
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!