Blauwe regen Lawrence

Wisteria floribunda ‘Lawrence’

v.a.: € 19,50

Formaat
Totaal hoogte 175-200cm
€ 19,50
Prijs totaal
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Blauwe regen ‘Lawrence’ (Wisteria floribunda ‘Lawrence’) bloeit uitbundig. De violetblauwe bloemtrossen zijn adembenemend mooi en geuren heerlijk. Deze klimplant schittert in werkelijk iedere tuin!

Onze voordelen:

Blauwe regen ‘Lawrence’ kopen:

Wilt u genieten van een kleurrijke en uitbundig bloeiende klimplant in uw tuin? Maak kennis met de Blauwe regen ‘Lawrence’ (Wisteria floribunda ‘Lawrence’), die uitbundig bloeit in de kleur violetblauw. De bloeitijd valt in de maanden mei en juni. Van alle Blauwe regens heeft deze soort de langste bloemtrossen. De trossen worden namelijk zo’n 40 tot 60 cm groot. Oorspronkelijk komt deze klimplant uit Japan, waar hij langs oevers en in bossen groeit. Kom nu ook in oosterse sferen in uw eigen tuin, want voor het online kopen van de Blauwe regen ‘Lawrence’ bent u bij Bomenenzo.nl helemaal aan het juiste adres!

 

Blauwe regen ‘Lawrence’ verzorgen:

De Blauwe regen ‘Lawrence’ is makkelijk in onderhoud. Bemest de grond met wat biologische Vivimus universeel. Dit bodemverbeterende middel zorgt voor een snelle inworteling, wat een gezonde groei en bloei van de Blauwe regen stimuleert. Ook dit product kunt u gemakkelijk online kopen bij Bomenenzo.nl. Ondersteun en leid jonge Blauwe regens om ervoor te zorgen dat de plant omhoog kan groeien. De ‘Lawrence’ is zeer winterhard en is daarom bestand tegen temperaturen van ver beneden het vriespunt. Wel verliest de Blauwe regen in de winter zijn blad.

 

Blauwe regen ‘Lawrence’ snoeien:

De bloemen van de Blauwe regen ‘Lawrence’ geven een heerlijke geur af, terwijl de frisgroene bladeren mooi puntig zijn. Deze snelgroeiende klimplant bereikt een hoogte van wel 4 tot 10 meter. Het kan even duren voor de bloei écht op gang komt, maar daar staat tegenover dat de plant heel oud kan worden. Dit is een plant waar u jarenlang van geniet. Snoei hem na de bloei met een snoeischaar om hem goed in vorm te houden. Eenjarige twijgen kunt u het hele jaar door afknippen om verwildering te voorkomen.

 

Blauwe regen ‘Lawrence’ planten:

De Blauwe regen ‘Lawrence’ is dé klimplant bij uitstek. Hij slingert decoratief de lucht in en doet het dan ook uitstekend over een pergola, rozenboog of veranda. Kies een goede plek uit in de volle zon, maar bescherm de onderkant van de plant tegen felle zonnestralen. De grond moet vochtig zijn en het liefst ook humusrijk. Omdat de Blauwe regen snel groeit (zowel in de hoogte als in de breedte) hoeft u er maar 1 per m2 te planten. Zo geeft u de ‘Lawrence’ alle ruimte om te groeien.

 

TIP: Heeft u een terrasoverkapping? De Blauwe regen ‘Lawrence’ staat er prachtig bij. De kleurrijke violetblauwe bloemtrossen zijn net slingers en zorgen voor een feestelijke stemming. Pak er een verfrissend drankje bij, leun lekker achterover op uw loungebank en geniet! Let op: laat de plant niet langs dakgoten of daken groeien.

TIP: Altijd al op een boomkwekerij rond willen kijken? Kom dan eens langs op onze kwekerij in Lienden. Tijdens uw bezoek kunt u op uw gemak uw eigen Blauwe regen uitzoeken.

 

  • Bloeikleur: Violetblauw
  • Bloeitijd: Mei, juni
  • Bladkleur: Frisgroen
  • Groenblijvend: Nee
  • Standplaats: Volle zon
  • Hoogte: 4 - 10 meter
  • Winterhard: Ja
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Blauwe regen Lawrence
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!