Blauwe Regen Black Dragon

Wisteria floribunda ‘Black Dragon’

v.a.: € 29,50

Formaat
Totaalhoogte 175-200cm
Tijdelijk niet leverbaar
€ 29,50
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

Stel een vraag

De Blauwe regen ‘Black Dragon’ (Wisteria floribunda ‘Black Dragon’) is een decoratieve klimplant. De paarsblauwe bloemtrossen van deze plant geuren heerlijk en zijn een enorme verrijking voor iedere tuin. Sterk, winterhard en makkelijk in onderhoud.

Onze voordelen:

Blauwe regen ‘Black Dragon’ kopen:

Bent u op zoek naar een snelgroeiende klimplant voor uw pergola, rozenboog of muur? Ontdek dan snel de Blauwe regen ‘Black Dragon’ (ook wel Wisteria floribunda ‘Black Dragon’ genoemd). Voor het online kopen van deze plant bent u bij kwekerij Bomenenzo.nl aan het juiste adres. Dit type Blauwe regen geeft prachtig paarsblauwe dubbele bloemen in de maanden mei en juni. De volle bloemtrossen hangen elegant aan de takken en zijn een genot voor het oog. Deze vaste plant is sterk, winterhard en bovendien makkelijk in onderhoud. Met de Blauwe regen ‘Black Dragon’ lijkt uw tuin wel een schilderij…

 

Blauwe regen ‘Black Dragon’ verzorgen:

Of u nu veel tijd heeft voor tuinieren of juist helemaal niet: de Blauwe regen ‘Black Dragon’ is geschikt voor iedere tuin. De klimplant heeft in principe weinig verzorging nodig. Geef de plant wel voldoende water, zeker in droge periodes in de zomer. De grond mag absoluut niet uitdrogen. Om de groei een impuls te geven raden we aan om de bodem twee keer per jaar te bemesten met Vivimus universeel. Ook dit product koopt u gemakkelijk en snel bij Bomenenzo.nl. Omdat het hier om een klimplant gaat is ondersteuning van de takken nodig. Bind de takken dus goed op. De Wisteria floribunda ‘Black Dragon’ is een sterke plant die zeer winterhard is. In de winter verliest hij zijn blad.

 

Blauwe regen ‘Black Dragon’ snoeien:

De Blauwe regen ‘Black Dragon’ groeit snel. Hij kan zelfs een hoogte bereiken van 6 tot 10 meter. De plant heeft de neiging om te woekeren. Het is daarom van belang om de klimplant regelmatig te snoeien, in ieder geval twee keer per jaar. Snoei de zijtakken bij voorkeur in de winter terug tot op twee of drie ogen én net na de bloei, ook tot op twee of drie ogen. De bloeitrossen krijgen een lengte van 30 - 40 cm en verschijnen tegelijkertijd met het blad. Als u de plant goed snoeit zal hij zeer uitbundig bloeien.

 

Blauwe regen ‘Black Dragon’ planten:

De Blauwe regen ‘Black Dragon’ groeit goed op een pergola, rozenboog, muur of boom. De plant komt ook uitstekend tot zijn recht op een wat hoger hekje. Voorwaarde is dat de ‘Black Dragon’ de kans krijgt om omhoog te klimmen. Hij houdt zeker van de zon. Kies daarom een zonnige plek uit met een waterdoorlatende bodem. Zorg ervoor dat de wortel in de schaduw staat om verbranding te voorkomen. Geef de wortel voldoende water.

 

TIP: Combineer de Blauwe regen ‘Black Dragon’ met de Japanse Blauwe regen voor nóg meer kleur in uw tuin. Ook voor het kopen van deze plant zit u bij Bomenenzo.nl helemaal goed.

TIP: Lijkt het u leuk om op uw gemak een Blauwe regen ‘Black Dragon’ naar keuze uit te zoeken? Op zaterdagen heten we u van harte welkom op onze boomkwekerij in Lienden (hartje Betuwe).

 

  • Bloeikleur: Paarsblauw
  • Bloeitijd: Mei, juni
  • Bladkleur: Heldergroen
  • Groenblijvend: Nee
  • Standplaats: Volle zon
  • Hoogte: 600 - 1000 cm
  • Winterhard: Ja
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Blauwe Regen Black Dragon
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!