Vlinderstruik Buzz Trio

Buddleja Buzz Trio

v.a.: € 26,95

Formaat
Hoogte 30-40cm
Tijdelijk niet leverbaar
€ 26,95
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

Stel een vraag

Vlinderstruik Buzz Trio is een prachtige struik die een grote aantrekkingskracht uitoefent op allerlei soorten vlinders. De bloemen hebben drie kleuren: paars, roze en wit. Dit is een levendige en veelzijdige struik voor in je plantenborder!

Onze voordelen:

Dol op vlinders? De Vlinderstruik Buddleja davidii ‘Buzz Trio’ is een must-have voor als je graag vlinders, maar ook bijen en andere insecten verwelkomt en daarmee de biodiversiteit in je tuin vergroot. De Vlinderstruik is een geliefde tuinplant om de prachtige bloei in de zomer en nazomer (juni - september), die een grote aantrekkingskracht heeft op deze insecten. De Buddleja ‘Buzz Trio’ schittert met bloemaren in drie kleuren – paars, roze en wit – en is daarom een kleurrijke aanvulling op de plantenborder. Net als andere varianten van de Buddleja Buzz serie, is de ‘Buzz Trio’ een compacte, laagblijvende, bossige struik, die rechtop groeit. Met een totale hoogte van 100 cm is de dwergvlinderstruik perfect voor kleine en middelgrote tuinen, maar ook voor in een pot op het terras of balkon. De langwerpige, groene bladeren laat de sierstruik in de winter los, maar gelukkig is de Buddleja davidii wel goed winterhard. Bovendien is het een makkelijke plant, die weinig verzorging nodig heeft. In het voorjaar snoei je de meerkleurige Vlinderstruik terug om in de zomer weer van een spectaculaire bloei te genieten. Buddleja davidii ‘Buzz Trio’ is een echte zonaanbidder, die niet van natte grond houdt. 

 

  • Bloeikleur: Paars - Roze - Wit
  • Bloeitijd: Juni - September
  • Bladkleur: Groen
  • Groenblijvend: Nee
  • Standplaats: Volle zon, halfschaduw
  • Maximale hoogte: 100 centimeter
  • Winterhard: Ja
Lees meer

Gelukkig is de dwergvlinderstruik een makkelijke plant, die niet te veel eisen stelt. In het voorjaar, na de vorst, snoei je de bloeiende struik grondig terug tot ongeveer 15 cm boven de grond voor een mooie bloei in de zomer. De Vlinderstruik groeit snel weer tot zijn maximale hoogte van circa 1 meter. Uitgebloeide bloemen knip je weg voor een verlenging van het bloeiseizoen. Verder vereist de ‘Buzz Trio’ weinig onderhoud. De Buddleja davidii is goed winterhard en doet het ook goed op droge, schrale grond.

 

Lees meer

Na het aanplanten geef je de Buddleja davidii ‘Buzz Trio’ voldoende water. In de eerste periode help je de jonge planten om goed te wortelen en groeien door regelmatig water te geven. De waterbehoefte van de dwergvlinderstruik is normaal. Tijdens droge periodes geef je de ‘Buzz Trio’ voldoende water. Dit type tuinplant houdt niet van een te natte bodem en daarom moet de grond goed doorlatend zijn.

Lees meer

Fleur je plantenborder, terras of balkon op met de vrolijke Buddleja ‘Buzz Trio’. Deze tuinplant kun je zowel solitair als in groepen planten in een kleine of middelgrote tuin. Ook is het een geschikte potplant. Waar je de Vlinderstruik ‘Buzz Trio’ ook een plekje geeft, door de mooie kleurencombinatie is een gezellig hoekje in de zomer gegarandeerd. Je kunt de Buddleja het hele jaar aanplanten, mits het niet vriest. De dwergvlinderstruik is een echte zonaanbidder, die op de meeste grondsoorten goed groeit. Wel is het belangrijk dat de bodem goed doorlatend is, gezien de Buddleja niet van te natte grond houdt. Op droge, schrale grond – mits het niet te gek wordt – gedijt de meerkleurige struik wel. Door gebruik te maken van aanplantgrond ben je verzekerd van een luchtige bodem. Geef de jonge plant(en) na het aanplanten voldoende water om goed te kunnen gaan wortelen en groeien.

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vlinderstruik Buzz Trio
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!