Magnolia Galaxy

Tulpen boom Galaxy

v.a.: € 39,50

Formaat
Struik Struik, Hoogte 100-125cm
Tijdelijk niet leverbaar
€ 39,50
Stamomtrek 10-12cm, Stamhoogte 180-200cm, Totaalhoogte 330-350cm
Op aanvraag
€ 175,00
Stamomtrek 12-14cm, Stamhoogte 180-200cm, Totaalhoogte 330-350cm
Op aanvraag
€ 255,00
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

De Magnolia 'Galaxy' is een langzaam groeiende boom, die ook wel de  bever boom of tulpen boom wordt genoemd. De Magnolia 'Galaxy' heeft een piramidevormige kroon die later breed en rond wordt. Vroeg in het voorjaar bloeit deze spectaculair met grote roze/witte bloemen. De Magnolia is winterhard maar niet groenblijvend.

Onze voordelen:

 

Heeft u een kleinere tuin dan kunt u prima kiezen voor de Magnolia Galaxy. Deze Magnolia is namelijk langzaam groeiend en is vrij klein blijvend. Wel kan deze Magnolia voor de nodige schaduw zorgen doordat de boom een brede kroon heeft. In de maanden maart/april zullen de schitterende rose/witte bloemen aan de Magnolia Galaxy verschijnen. Wat later gaan de eerste ovaal donker groene bladeren aan de boom groeien. Deze Magnolia is niet groenblijvend maar wel winterhard.

 

Lees meer
De Magnolia is winterhard. Wanneer u de Magnolia Galaxy wilt snoeien kunt u dit best in de periode doen net na de bloei. U maakt dan de minste schade aan de boom, en hij heeft dan genoeg tijd om zich te herstellen voor de volgende bloei. Wanneer u de Magnolia gaat snoeien moet u alleen de zijtakken snoeien en niet de hoofdtakken, zo blijft de vorm van uw Tulpenboom Galaxy het meest natuurlijk.
Lees meer
Voorzie uw Magnolia Galaxy direct na de aanplant van water. Daarnaast is het belangrijk om het eerste groeiseizoen (van april tot eind juli) uw Galaxy iedere week 1 à 2x water te geven. Probeer de bodem het liefst licht-vochtig te houden. Na het eerste groei-jaar is het vooral belangrijk om bij droogte water te geven.
Lees meer
Kies voor uw Magnolia Galaxy een standplaats in de zon of halfschaduw, met enige beschutting tegen de wind. Deze Tulpenboom houdt van voedingsrijke, vocht doorlatende grond. Graaf voor de aanplant van uw Galaxy een groot plantgat, zodat u zeker weet dat u zijn tere wortels niet kunt beschadigen. Als u de Magnolia heeft geplaatst, kunt u de rest van het plantgat aanvullen met nieuwe tuinaarde.

 

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Magnolia Galaxy
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!