Tuinplanten bestellen
bestellen tuinplanten, tuinplant bestellen

Tuinplanten bestellen
Is het tijd om je tuin te voorzien van nieuwe tuinplanten? En wil je dus tuinplanten gaan bestellen? Heb jij een grote of een kleine tuin, balkon of terras? Het maakt allemaal niet uit. Tuinplanten zijn er namelijk in vele soorten, kleuren en maten. Maar voordat je een goede keuze kunt maken om tuinplanten te gaan bestellen moet je eerst weten waar je de plant wilt gaan planten. Je hebt namelijk rekening te houden met de standplaats, wind en de grondsoort. Wanneer je dit goed in kaart hebt gebracht kun je een geschikte tuinplant gaan kiezen. Het assortiment van Bomenenzo.nl is ruim, denk hierbij aan eenjarige tuinplanten, vaste planten, exotische planten, kruidenplanten en siergrassen.

Tuinplanten bestellen
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
Tuinplanten bestellen
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa. Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht, een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Bestellen tuinplant
Al onze tuinplanten zijn gemakkelijk en snel online te bestellen. Alle tuinplanten die jij bestelt bij Bomenenzo.nl, zijn met zorg gekweekt en verzorgd voordat ze onze kwekerij in Lienden verlaten. Er gaat geen plant of boom de deur uit zonder dat deze met zorg is gecontroleerd. Op deze manier kunnen wij je een scherpe prijs aanbieden ten opzichte van onze kwaliteit. Naast kwaliteit staat bij ons ook een uitgebreid assortiment hoog in het vaandel. Zo vinden wij het belangrijk dat de ‘standaard’ tuinplanten ruim bij ons te vinden zijn en dat jij als klant eigenlijk nooit misgrijpt. Kortom wij proberen je goed mogelijk te bedienen in ons ruime aanbod van tuinplanten en bomen.

Tuinplant bestellen
Wil je liever de tuinplant niet online bestellen? Dat is geen enkel probleem. Je bent namelijk ook van harte welkom op onze kwekerij in Lienden. Hier kun je zelf de gewenste bomen en tuinplanten uitzoeken en direct meenemen. Mocht je de aankopen liever willen laten bezorgen. Ook dat is geen enkel probleem voor ons. Zo hebben wij een eigen bezorgservice waarbij onze medewerkers met zorg jouw gekochte tuinplanten thuis laten bezorgen. Uiteraard doen wij dit op afspraak zodat wij niet voor een dichte deur staan en jij op de hoogte bent wanneer je kunt genieten van jouw bestelde tuinplanten. Wil je helemaal ontzorgt worden? Boek dan onze aanplantservice erbij en wij zetten de tuinplanten direct in jouw tuin!

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00