Rhododendron wintergroen
wintergroene Rhododendron, Rhododendron wintergroen

Rhododendron wintergroen
De Rhododendron is een prachtige wintergroene heester die in Nederland zeer populair is geworden. De heester is voornamelijk bekend geworden dankzij de prachtige bloemen die tevoorschijn komen in de zomer. De plant wordt daarnaast veelal toegepast als heester en kan maar liefst twee meter hoog worden. Verder is het geen snelle bloeier en bloeit ongeveer een kleine 30 centimeter per jaar. Verder kan de Rhododendron vrijwel op iedere standplaats zich volgroeien en is enkel wat grond betreft wat veeleisend. Maar is makkelijk op te lossen door turf te mengen met jouw huidige grondsoort, indien nodig.

Rhododendron wintergroen
Van hoog naar laag sorteren
Rhododendron wintergroen
Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Wintergroene Rhododendron
Naast dat de wintergroene Rhododendron een prachtige heester is, is de plant ook nog eens gemakkelijk in z’n onderhoud. Doordat de plant geen snelle bloeier is, maakt dit het snoeien ook een stuk gemakkelijker. In principe hoeft de Rhododendron niet perse ieder jaar gesnoeid te worden. Wil je een strakke en verzorgde haag, dan is het snoeien wel noodzakelijk. Haal dan de snoeischaar in het najaar uit de kast. En knip geregeld de uitgebloeide bloemen uit de haag als het bloeiseizoen is geopend. Meestal schuilt er achter de uitgebloeide bloemen nieuwe knoppen waardoor je langer van een kleurrijke haag kunt genieten.

Rhododendron wintergroen
Uiteraard kun je de wintergroene Rhododendron aanschaffen bij Bomenenzo.nl. Bomenenzo.nl heeft een breed assortiment van deze heesters. Zo zit er voornamelijk verschil in de kleuren bloemen die in het voorjaar tevoorschijn komen. Naast de Rhododendron heeft Bomenenzo.nl nog veel meer wintergroene bomen en planten in het assortiment zitten. Het volledige wintergroene assortiment kun je online maar ook fysiek bekijken. Zo heeft Bomenenzo.nl een fysieke kwekerij in Lienden waar je maar liefst zes dagen per week terecht kunt om een wintergroene tuinplant of boom aan te schaffen. Woon je niet in de buurt? Bestel dan jouw tuinplant of boom online

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00