Klimplanten winterhard
Winterhard klimplanten, klimplant winterhard

Klimplanten winterhard
Wil je graag jouw muur, gaaspaneel, schutting, pergola of rozenboog opfleuren met een winterharde klimplant? Bij Bomenenzo.nl heb je een ruime keus aan winterharde klimplanten, die geschikt zijn voor jouw tuin. Voor iedere grondsoort, standplaats, winterhard, bladverliezend of juist een bloeiende klimplant is er iets te vinden. De populairste klimplant die je vindt in ons assortiment is toch wel de Hedera. Door het makkelijke onderhoud, de zelfhechtende bloei

Klimplanten winterhard
Van hoog naar laag sorteren
Klimplanten winterhard
Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa. Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht, een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Klimplanten winterhard
Niet alle klimplanten zijn winterhard. Winterhard betekent letterlijk dat de plant vorstbestendig is en niet beschermt hoeft te worden tegen de vorst. In Nederland kennen we dan ook geen extreme vorst, maar mocht de vorst zeer extreem zijn, dan kan het zijn dat de Hedera de vorst niet overleeft. Daarom is het belangrijk dat je de klimplant in een humusrijke grond plaats. Mocht jouw tuin deze grondsoort niet bevatten, geef de klimplant eens per jaar wat extra bemesting. Op deze manier zal de klimplant zich nog beter volgroeien.

 

Klimplant winterhard

Wil jij voor jouw tuin een klimplant aanschaffen die winterhard is? Zoek niet verder en kom langs in de Betuwe. Om precies te zijn heeft Bomenenzo.nl een fysieke kwekerij in Lienden staan. Onze kwekerij is zes dagen per week geopend waarbij op elk stukje van de 20.000 vierkante meter een boom of een plant te vinden is. Naast winterharde klimplanten kun je bij ons ook terecht voor fruitbomen, olijfbomen, eenjarige planten, vaste planten maar ook leibomen. Kortom, we hebben voor ieder wat wils.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00