Klimplanten wintergroen
Klimplant wintergroen, Wintergroene klimplant

Klimplanten wintergroen
Vaak wordt een wintergroene klimplant gebruikt om de schutting of gaaspaneel om te toveren naar een groene erfafscheiding. Daarnaast biedt een wintergroene afscheiding het hele jaar privacy. Ben je voor jouw tuin daarnaar op zoek? Kies dan voor een klimplant die wintergroen is. Een klimplant die wintergroen is zal al z’n bladeren in de wintermaanden behouden. De populairste wintergroene klimplant die wij in ons assortiment hebben zitten is de Hedera. Deze plant heeft een opvallend groen blad. Wil je meer dan alleen groene bladeren? Ga dan voor een klimplant die ook bloemen bevatten. Denk hierbij aan de Clematis of de Kamperfoelie.

Klimplanten wintergroen
Van hoog naar laag sorteren
Klimplanten wintergroen
Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Klimplant wintergroen
Heb jij een wintergroene klimplant op het oog? Dan is het wel handig om te weten of de klimplant een zelfhechtende of een rankende klimplant is. Een Klimop is bijvoorbeeld een zelfhechtende klimplant. Dat betekent dat de plant weinig ondersteuning nodig heeft om zicht te volgroeien. De plant heeft alleen vlak na het aanplanten ondersteuning nodig. Om de klimplant te helpen kun je de met bindband de takken vastmaken. Deze band zorgt ervoor dat jouw plant niet beschadigd. Ga je voor een rankende klimplant? Dan zal de plant zich om het gaaspaneel, pergola of rozenboog heen draaien en steunen. Een goed voorbeeld van een rankende klimplant is de Blauwe Regen, deze is echter niet wintergroen.

 

Wintergroene klimplant

Ben jij opzoek naar een wintergroene klimplant? Dan ben je bij Bomenenzo.nl aan het juiste adres. Bomenenzo.nl heeft een breed en ruim assortiment klimplanten. Zowel wintergroene als bladverliezende klimplanten. Ook voor iedere standplaats is een passende klimplant te vinden. Daarnaast kun je nog een keuze maken of je een klimplant wilt hebben met bloemen of zonder bloemen. Kortom, voor iedere wens hebben wij wel een klimplant in het assortiment zitten. Naast klimplanten kun je ook voor andere bomen en planten bij ons terecht. Neem gerust een kijkje in onze online webshop of kom langs op onze kwekerij in Lienden.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00