Klimplanten bestellen,
Bestellen klimplant, Bestel klimplant

Klimplanten bestellen

Klimplanten kun je gemakkelijk en snel bij Bomenenzo.nl bestellen. Bomenenzo.nl heeft een online webshop die is voorzien van een breed en diep assortiment klimplanten. Zo kun je bij ons terecht voor wintergroene klimplanten, winterharde klimplanten maar ook klimplanten die alleen blad bevat of juist een klimplanten met in het voorjaar prachtige bloemen. Kort gezegd is er voor iedere wens wel een passende klimplant te vinden. Klimplanten zijn een echte versiering voor je tuin. Zo kunnen ze je privacy bieden bij een groene erfafscheiding maar ook je tuin opleuken bij bijvoorbeeld een pergola.
Klimplanten bestellen
Van hoog naar laag sorteren
Klimplanten bestellen
Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa. Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht, een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Bestellen klimplant

Om een klimplant te kunnen bestellen bij Bomenenzo.nl is het belangrijk om een aantal zaken vooraf te bepalen. Denk hierbij aan de standplaats. Zo zijn de meeste klimplanten geschikt voor een zonrijke standplaats, maar uiteraard hebben we ook klimplanten in het assortiment zitten die zich liever volgroeien in de schaduw. Verder heb je ook nog keuze tussen een rankende klimplant en een zelfhechtende klimplant. Een rankende klimplant is meer geschikt voor een rozenboog of pergola en een zelfhechtende klimplant zet je eerder tegen een muur, gaaspaneel of schutting neer. Zodra je bepaald hebt waar je de klimplant neer gaat zetten, kun je pas echt gaan zoeken naar een passende klimplant voor jouw tuin.

 

Bestel klimplant

Naast dat je de klimplant online kunt bestellen op bomenenzo.nl. Kun je er ook voor kiezen om de klimplant fysiek te komen bewonderen in de Betuwe. Zo heeft Bomenenzo.nl een kwekerij van 20.000 vierkante meter waarbij er naast klimplanten ook andere soorten bomen en planten te vinden zijn. Ook voor potgrond dn bemesting ben je bij ons aan het juiste adres. Kom je er niet uit of heb je advies nodig? Onze medewerkers lopen rond op de kwekerij maar zijn ook bereikbaar per telefoon op per mail.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00