Rode zomerframboos Glen Ample

Rubus idaeus Glen Ample

v.a.: € 6,50

Formaat
Afmeting 2 ltr., Stamhoogte NVT, Totaalhoogte 40-60cm
Juli 2021
€ 6,50
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De framboos Glen Ample is een makkelijk ras dat vrij grote vruchten geeft. Deze zijn in juli te plukken. Al in april geeft de Glen Ample zijn bloesem. Deze rode frambozen kunt u goed verwerken in gerechten of direct consumeren. Snoei de takken die vrucht hebben gedragen terug tot op de grond. Nieuwe uitlopers laten staan.

Onze voordelen:

De Rode zomerframboos Glen Ample is een mooie frambozen plant die weing verzorging vraagt. De Glen Ample heeft het ene jaar een vruchtjaar en het andere jaar een groei jaar. De heerlijke vruchten die aan deze Framboos groeien zijn zeer geschikt voor consumptie. U kunt de vruchten zo eten of verwerken in een taart, jam of gelei. De vruchten die aan de Glen Ample groeien zijn licht rood en zoet en sappig van smaak. Voor dat de vruchten aan de plant gaan groeien zult u eerst kunnen genieten van de mooie licht roze bloesem in het voorjaar. De vruchten zijn rijp vanaf juli. De Zomerframboos is zelfbestuivend en winterhard. 

 

Lees meer
De Zomerframboos Glen Ample is gemakkelijk in onderhoud. U kunt de Framboos twee keer per jaar snoeien. Snoei de Zomerframboos na de oogst. Snoei dan alle takken waar vrucht aan heeft gezeten weg. In het voorjaar snoeit u de Framboos nogmaals. Snoei dan alle dunne twijgen. Laat alleen de sterke en dikke scheuten staan.
Lees meer
De Zomerframboos heeft tijdens droge periode in het voorjaar en of zomer graag wat extra water.
Lees meer
De Zomerframboos Glen Ample staat graag op een beschutte zonnige plaats. De grond waar u de Zomerframboos in plaatst moet een voedzame bodem zijn.
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rode zomerframboos Glen Ample
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!