Rode herfstframboos Autumn Bliss

Rubus idaeus Autumn Bliss

v.a.: € 6,50

Formaat
Afmeting 2 ltr., Stamhoogte NVT, Totaalhoogte 40-60cm
Juli 2021
€ 6,50
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

Rubus idaeus Autumn Bliss is beter bekend als de rode herfstframboos Autumn Bliss en is een echte topper voor de herfstteelt. Deze frambozenstruik is zeer sterk en heeft een hoge opbrengst in herfst. De vruchten zijn erg fris van smaak en zijn geschikt voor zowel directe consumptie als verwerking.

Onze voordelen:

De Autumn Bliss (Rubus idaeus Autumn Bliss) is een frambozen struik met een sterke groei. De struik is ook nog eens erg makkelijk te verzorgen en draagt veel vruchten. De struik bloeit onopvallend in het late voorjaar, waarna de vruchten zich gaan vormen. Alle frambrozen struiken zijn zelfbestuivend, hierdoor heeft u geen andere bestuiver nodig om vruchten te kunnen groeien. De Rubus idaeus Autumn Bliss heeft baat bij een zonnig- en beschut plekje in uw tuin. Hoe meer zon, hoe lekkerder de vruchten worden. Plaats de struik tegen bijvoorbeeld een schutting of muur, de twijgen hebben namelijk ondersteuning nodig om overeind te blijven. Rond augustus/ september zullen de vruchten rijp zijn en kunt u genieten van de grote opbrengst aan heerlijke rode frambozen.

Lees meer
Het verzorgen van de frambozen struik Autumn Bliss is erg eenvoudig. Herfstframbozen dragen namelijk vruchten aan éénjarig hout. Dit betekent dat u in het najaar, na de oogst, de struik tot de grond terug kunt snoeien. In het voorjaar kunt u de struik bemesten om er zo voor te zorgen dat de struik de benodigde voedingsstoffen krijgt om goed te kunnen groeien.
Lees meer
Gelijk na aanplanten dient u de frambozenstruik genoeg water te geven. Hierdoor kunnen de wortels goed aan de bodem wennen. Geef ook gedurende het eerste jaar na aanplanten de struik structureel water. Geef water wanneer het een week niet of nauwelijks geregend heeft. Giet het water rustig over de bodem, zo kunnen de wortels het goed opnemen. Wanneer het droog én warm is kunt u twee tot drie keer per week water geven. Geef echter geen water tijdens vorst. Na het eerste jaar na aanplanten hoeft u alleen water te geven tijdens langdurige droge en warme perioden.
Lees meer
Plaats de struik op een beschutte- en warme plek tegen een muur of schutting. Ook kunt u draden spannen tussen twee palen om de struik te geleiden. Graaf een gat dat 5 tot 10 centimeter breder en dieper dan de wortels van de struik is. Maak de grond goed los. Plaats de plant in het aanplantgat. Maak tijdens het planten ook gebruik van Vivimus Fruit. Vivimus Fruit is een bodemverbeterend middel dat de boom gelijk voorziet van alle benodigde voedingstoffen om goed te kunnen groeien. Meng een halve zak Vivimus Fruit met de uitgegraven aarde en vul hier het aanplantgat van de boom mee op. Druk de aarde goed aan en geef daarna voldoende water.
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rode herfstframboos Autumn Bliss
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!