Quatro Framboos

4 soorten framboos aan 1 struik

v.a.: € 14,95

Formaat
Afmeting Ø11 cm potmaat, Stamhoogte NVT, Totaalhoogte 60-80cm
€ 14,95
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300,--.
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor €15,00.

Deze unieke frambozenplant geeft vier verschillende soorten framboos. Al deze frambozen zijn eetbaar en hebben hun eigen smaak.

De plant is zelfbestuivend en heeft weinig onderhoud nodig. Na de oogst kunt u de oude stengels wegknippen en de nieuwe opbinden.

Onze voordelen:

Hou je van apart en ben je van nature niet echt een goede beslisser? Ga dan voor een de Quatro framboos plant. Deze plant heeft vier verschillende soorten frambozen. Al deze frambozen zijn eetbaar en hebben ieder hun eigen smaak. Verder is de plant ook nog eens zelfbestuivend waardoor het een ideale plant is voor op je terras, balkon of tuin. Wel moet je rekening houden met een lange oogst. De oogst duurt van juni tot en met september en gespreid over de periode kun je genieten van de diverse frambozen.  

Lees meer

Het onderhouden van de Quatro Framboos plant is een gemakkelijke opgave. De meeste fruitbomen waaronder de framboos houden niet van goede snoeibeurten. Wel kun je na de oogst van de vruchten de takken die dit jaar vrucht hebben gedragen wegsnoeien. In het voorjaar maakt de framboosplant weer nieuwe vruchtdragende scheuten aan zodat je opnieuw kunt genieten van een nieuwe frambozen oogst. Wel ben je niet de enige die van frambozen houdt. Ook de natuur is dol op frambozen. Zo bestaat de Frambozenkever, die lichtbruin van kleur is. Deze eet voornamelijk het stuifmeel op van de framboos. Om je plant ertegen te beschermen kun je in het voorjaar onder de plant een emmer houden. Schud meerdere keren met de boom en de kevers vallen vanzelf in de emmer. 

 

 

Lees meer

Het water geven van een fruitboom staat in het begin van de groei centraal. Dit is noodzakelijk en de boom mag dan absoluut ook niet uitdrogen. Het kan dus zijn, dat zelfs als het regent dat de boom niet voldoende water ontvangt. Om dit goed te meten, kun je gebruik maken van je vingers. Door de vinger langs de plant in de grond te steken, kun je voelen of de plant voldoende water ontvangt. Zodra je vinger weer uit de grond haalt, zal je zien of er grond aan je vingers is blijven kleven. Is dat niet het geval, dan heeft de plant weer een flinke plens water nodig.

 

Lees meer
De Quatro Framboos staat het liefst op een standplaats waar veel zon te vinden is. Maar een halfschaduwrijke standplaats is ook een prima plek voor de framboos. Naast de standplaats is de grondsoort een belangrijk item om te bekijken voordat je de fruitboom gaat planten. Zo houden ze van een voedselrijke maar vocht doorlatende grondsoort. Mocht je deze grondsoort niet in je tuin hebben, meng dan de juiste grondsoort met de huidige grondsoort en bemest de plant geregeld bij. Op die manier kan de Quatro Framboos eigenlijk wel in iedere tuin of bloembak zich volgroeien!
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Quatro Framboos
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!