Oude druivenplant

Het kopen van een oude druivenplant bij Bomenenzo.nl

Bent u op zoek naar een oude druivenplant voor uw tuin? Dan bent u uiteraard bij Bomenenzo.nl op het juiste adres. Een oude druivenplant heeft een compleet eigen karakter waardoor uw tuin na het plaatsen van deze fruitboom gelijk een juweelte bevat. Naast het mooie uiterlijk van deze boom is het ook nog eens erg lekker en kunt u de druiven op diverse wijze toepassen. Naast de oude druivenplant hebben wij van Bomenenzo.nl nog veel meer fruitbomen in ons assortment zitten. U kunt natuurlijk vanuit huis een kijkje nemen op onze website maar u kunt ook langskomen op onze kwekerij in Lienden. Zo kunt u zelf de mooiste oude druivenplant komen uitzoeken en zorgen wij dat deze op het juiste adres wordt afgeleverd.

Oude druivenplant
Van hoog naar laag sorteren
Oude Druivenstruik

v.a.: € 450,00

Op voorraad: Ja
Oude druivenplant
Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa. Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht, een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Het planten van een oude druivenplant

Bomenenzo.nl heeft de gekozen druivenplant bij u afgeleverd en staat te stralen in uw tuin. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de plant in de grond van uw tuin te plaatsen, maar dit zal geen gemakkelijke klus zijn, aangezien de plant behoorlijk wat wortels heeft verzameld door de jaren heen. Ook als u besluit de boom te verplaatsen zal dit niet erg bevordelijk zijn voor de groei van de plant. Bepaal dus goed van te voren waar u de boom wilt neerzetten om verhuizingen zoveel mogelijk te beperken. Wilt u de boom toch verkassen in uw tuin? En weet u niet goed hoe u dit moet doen? Wij van Bomenenzo.nl hebben een professional team, die naast het verplanten ook de verzorging, snoeien en planten op zich kan nemen. Neem dan uiteraard vrijblijvend contact met ons op en wij komen graag bij u langs,

 

Het oogsten van een oude druivenplant

Het allerleukste van een vruchtboom is natuurlijk het oogsten. Maar voordat er geoogst kan worden is het wel noodzaak dat er vruchten aan uw oude druivenplant groeit. Om dit te stimuleren is onderhoud en verzorging wel van belang voor deze oude druivenplant. Zo moet u zich bijvoorbeeld aan de snoeiperiodes houden, aangezien u anders de sapstroom laat doodbloeden. Ook het verwijderen van te kleine en slechte druiven is noodzakelijk. Op deze manier kunt u de sapstroom doorzetten naar wel goed groeiende trossen. Zo zijn er nog meer aandachtspunten wat betreft het verzorgen en het onderhouden van een oude druivenplant. Mocht u dit een lastige opgave vinden kunt u ten alle tijden contact opnemen met Bomenenzo.nl. 

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00