Olijfboom Europaea Joven

Olea Europea Joven

v.a.: € 365,00

Formaat
Afmeting 60-80 cm., Stamhoogte , Totaalhoogte --
€ 365,00
Prijs totaal
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

Een mooie grote Olijfboom kopen, dan is de Olijf Europea Joven misschien wel de Olijf die u zoekt. De Olijfboom Juven is een langzaam groeiende boom die van oorsprong uit het Middellandse Zeegebied komt. Deze prachtige Olijfboom is te herkennen aan zijn knobbelige stam. Deze olijfboom Joven is groenblijvend en heeft onopvallende bloemen in de maanden mei en juni. Zolang de temperatuur in de zomer hoog genoeg is zullen er ook olijven aan de boom gaan groeien. 

Onze voordelen:

Bestuivers

Wanneer u een Olijfboom Joven koopt heeft u een grote Olijfboom met veel sierwaarde in uw tuin. De Olijf Joven kan 9 meter hoog worden en tot zo'n 5 a 7 meter breed.

Er groeien smalle ovaalachtige bladeren aan de Olijfboom Joven. De bladeren zijn leerachtig en hebben een groene/zilvere kleur. De bladeren groeien in tegenovergestelde richting van elkaar. Er groeien in het voorjaar onopvallende crème kleurige bloemen aan de Olijf. Wanneer er in de zomer een langere tijd hoge tempraturen zijn zullen er aan de Olijfboom Joven olijven gaan groeien. De olijven zijn eerst groen van kleur, wanneer deze zwart kleuren zullen ze eetbaar zijn. De Olijfboom Europea Joven is redelijk winterhard. Wanneer het een langere periode onder de min 8 graden zal zijn is het beter om de Olijfboom Joven binnen neer te zetten of buiten af te dekken met jute of vliesdoek. Laat dit doek 2 tot 3 weken zitten, maar laat daarna de Olijfboom Joven luchten. Tijdens de vorstperiode moet u ook de kluit inpakken. 

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Olijfboom Europaea Joven
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!